Pressemeddelelser

Kartelbøder til VVS-virksomheder og ledende medarbejdere

07. marts 2019

Fire bøder er vedtaget i et sagskompleks om VVS-karteller. Virksomheden Christoffersen & Knudsen A/S har betalt 575.000 kroner i bøde for at udveksle oplysninger om priser og andre vilkår med konkurrenten Sanoterm Danmark, der er gået konkurs. Desuden har ledende medarbejdere fra i alt tre virksomheder betalt personlige bøder.

Konkurrencerådet godkender fusion mellem Royal Unibrew og CULT

27. februar 2019

Konkurrencerådet har godkendt, at Royal Unibrew A/S køber Bev.Con ApS, som ejer CULT A/S. Undersøgelser har vist, at fusionen ikke vil hæmme konkurrencen betydeligt.

Ny redegørelse om realkredit- og prioritetslån

19. februar 2019

Realkreditinstitutternes bidragssatser har ligget på et stabilt niveau siden de seneste større prisforhøjelser i 2016, mens listepriserne for gebyrer ved lånoptagelse er steget. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen offentliggør i dag ”Realkredit- og prioritetslån. Priser og markedsudvikling”.

Millionbøde for faste priser på hårprodukter

18. februar 2019

Retten i Næstved har idømt hårproduktgrossisten Icon Hairspa A/S en bøde på 1.000.000 kroner for at overtræde konkurrencelovens forbud mod bindende videresalgspriser. En ledende medarbejder har fået en personlig bøde på 100.000 kroner.

PRESSEKONTAKT

Kontakt presseafdelingen på telefon 41 71 50 98