Skip navigation

Pressemeddelelser

Sager om vvs-karteller afsluttet med personlig bøde

26. august 2019

[Rettet version: I første citat er "syv bøder" rettet til "seks bøder"]. En tidligere ledende medarbejder i den nu ophørte virksomhed Sanoterm Danmark A/S betaler en bøde på 100.000 kroner for at udveksle priser med en konkurrent. Det afslutter et sagskompleks om prisudveksling mellem vvs-virksomheder.

Tre virksomheder betaler bøder i sagskompleks om nedrivningskarteller

22. august 2019

Tre nedrivningsvirksomheder har vedtaget bøder på samlet 6,4 millioner kroner i et større sagskompleks om karteller i nedrivningsbranchen. Samtidig har tre ledende medarbejdere i virksomhederne accepteret bøder på 125.000 kroner.

Team DS accepterer bøde på 1,3 millioner kroner

21. august 2019

Team DS a.m.b.a., der er en indkøbsforening for fotohandlere, har accepteret at betale en bøde på 1,3 millioner kroner efter at have overtrådt konkurrenceloven. Konkurrencerådet afgjorde i december 2017, at Team DS havde koordineret priser og udvekslet informationer på markedet for detailsalg af kameraer og tilbehør.

Terminal A-sagen er lukket

08. juli 2019

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har lukket en sag om muligheden for at etablere en konkurrerende passagerterminal i Kastrup til Københavns Lufthavne A/S. Det sker efter Transport-, Bygnings- og Boligministeriet har besluttet ikke at ændre luftfartsreglerne.

PRESSEKONTAKT

Kontakt presseafdelingen på telefon 41 71 50 98