Skip navigation

Pressemeddelelser

Gå til Konkurrenceankenævn: Virksomheder aftalte ulovligt rabatter ved salg af reklameplads

07. november 2019

Konkurrenceankenævnet har stadfæstet Konkurrencerådets afgørelse om, at Clear Channel Danmark A/S og AFA JCDecaux, har aftalt rabatter til deres kunder i strid med konkurrenceloven. De to virksomheder er konkurrenter og sælger reklameplads i outdoor-medier. Konkurrencerådet vil herefter politianmelde sagen.

Gå til Landsret stadfæster dom om nedrivningskartel

07. november 2019

Østre Landsret har idømt nedrivningsvirksomheden CMP Nedrivning en bøde på fem millioner kroner for at udveksle priser med konkurrenter. To ledende medarbejdere har fået bøder på hver 125.000 kroner. Dermed stadfæster landsretten dommen fra Retten i Hillerød.

Gå til Sø- og Handelsretten: Mediebureauer indgik ulovlig aftale om kundedeling

22. oktober 2019

Sø- og Handelsretten har afgjort, at Mediacenter Danmark og MPE Distributions aftale om kundedeling var ulovlig. Kundedelingsaftalen vedrørte distribution af adresseløse forsendelser som for eksempel tilbudsaviser. Sagen blev første gang afgjort af Konkurrencerådet i 2017 og stadfæstet af Konkurrenceankenævnet i 2018.

Gå til Frifindelse i konkurrencesag om arbejdstøj

27. september 2019

Retten i Glostrup har frifundet virksomhederne Bjerregaard Sikkerhed A/S og Bacher Logistics A/S for at have koordineret priser på en rammeaftale om arbejdstøj til en række statslige institutioner.

PRESSEKONTAKT

Kontakt presseafdelingen på telefon 41 71 50 98