Konkurrenceforhold

I Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opsporer og griber vi ind over for overtrædelser af konkurrenceloven - herunder karteller. Vi godkender større fusioner og udarbejder analyser af markedsforholdene med henblik på at skabe mere velfungerende markeder.

Kontakt et konkurrencecenter i styrelsen

Nyheder

Forenklet anmeldelse af HgCapital LLP’s erhvervelse af fælleskontrol over Combell Group B.V.

14. januar 2019

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget et udkast til forenklet anmeldelse af Hg Pooled Management Limiteds (i dennes kapacitet af manager for de fonde, som indgår i Hg8) erhvervelse af fælleskontrol over Combell Group B.V.

To nye vejledninger på konkurrenceområdet

11. januar 2019

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens vejledning om konkurrenceloven er blevet opdateret, og det samme gælder styrelsens vejledning om processer i konkurrencesager. De to nye vejledninger kan ses på kfst.dk.

Afgørelse offentliggjort i sag om ulovlige rabataftaler ved salg af reklameplads

10. januar 2019

De to konkurrerende virksomheder Clear Channel Danmark A/S og AFA JCDecaux A/S ¬– der begge sælger reklameplads i outdoor-medier – har aftalt rabatter i strid med konkurrenceloven. Afgørelsen kan nu læses på kfst.dk, efter at udeståender om fortrolighed er afklaret.

Forenklet anmeldelse af Odelav 17 AB’s erhvervelse af enekontrol over Fiskerikajen Engros ApS, Fiskerikajen Torvehallerne ApS, Fiskerikajen Rotunden ApS og Fiskerikajen Rungsted ApS

09. januar 2019

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget en forenklet anmeldelse af Odelav 17 AB’s erhvervelse af enekontrol over Fiskerikajen Engros ApS, Fiskerikajen Torvehallerne ApS, Fiskerikajen Rotunden ApS og Fiskerikajen Rungsted ApS (herefter ”Fiskerikajen”).

Pressekontakt

Kontakt presseafdelingen på telefon 41 71 50 98.