Konkurrenceforhold

I Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opsporer og griber vi ind over for overtrædelser af konkurrenceloven - herunder karteller. Vi godkender større fusioner og udarbejder analyser af markedsforholdene med henblik på at skabe mere velfungerende markeder.

Karteller

Hvad er et kartel, hvad er straffen og hvordan kan man slippe for straf? Se også hvad du kan gøre, hvis du har mistanke om et kartel.

Fusionskontrol

Find information om fusionsreglerne og hvordan du anmelder en fusion.

Kontakt os

Find en medarbejder i et konkurrencecenter ved at vælge det relevante område.

Nyheder

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Agilitas Private Equity LLP´s selskab DK Infrastructure BidCo ApS (”Agilitas”) erhvervelse af enekontrol over Teracom A/S og Digital Teracom A/S

13. november 2018

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 8. november 2018 en forenklet anmeldelse af en fusion mellem Agilitas, Teracom A/S og Digital Teracom A/S.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Apple Inc’s erhvervelse af bestemte aktiver af Dialog Semiconductor Plc.

12. november 2018

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 2. november 2018 en forenklet anmeldelse af fusionen mellem Apple Inc’s (Apple) og Dialog Semiconductor Plc. (Dialog).

Udkast til forenklet anmeldelse af EQT VIIIs erhvervelse af enekontrol over Karo Pharma

09. november 2018

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget et udkast til forenklet anmeldelse af EQT VIIIs, via Fund VIII Swe Bidco AB (under navneændring til Karo Intressenter AB), (”EQT VIII”) erhvervelse af enekontrol over Karo Pharma AB og dets datterselskaber (samlet ”Karo Pharma").

Udkast til forenklet anmeldelse af kapitalfonden Tritons erhvervelse af Dantaxi Gruppen

08. november 2018

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget et udkast til anmeldelse af Greenfleet A/S erhvervelse af alle væsentlige aktiver og forpligtelser vedrørende Dantaxi Gruppen, igennem en kombineret aktie- og aktivoverdragelse fra Dantaxi 4x48 F.m.b.a. og Dantaxi Administrationen A/S (herefter samlet "Dantaxi Gruppen").

Pressekontakt

Kontakt presseafdelingen på telefon 41 71 50 98.