Konkurrenceforhold

I Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opsporer og griber vi ind over for overtrædelser af konkurrenceloven - herunder karteller. Vi godkender større fusioner og udarbejder analyser af markedsforholdene med henblik på at skabe mere velfungerende markeder.

Karteller

Hvad er et kartel, hvad er straffen og hvordan kan man slippe for straf? Se også hvad du kan gøre, hvis du har mistanke om et kartel.

Fusionskontrol

Find information om fusionsreglerne og hvordan du anmelder en fusion.

Kontakt os

Find en medarbejder i et konkurrencecenter ved at vælge det relevante område.

Nyheder

Forenklet anmeldelse af Alipay (Hong Kong) Holding Limiteds erhvervelse af fælleskontrol med Telenor Microfinance Bank Limited

23. april 2018

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget et udkast til en forenklet anmeldelse af Alipay (Hong Kong) Holding Limiteds (”Alipay”) erhvervelse af fælleskontrol med Telenor Microfinance Bank Limited (”TMB”).

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Nordic Transport Group A/S’ erhvervelse af enekontrol over NS Transcargo A/S

12. april 2018

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 3. april 2018 en forenklet anmeldelse af en fusion mellem Nordic Transport Group A/S (”NTG”) og NS Transcargo A/S (”NS Transcargo”).

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Cata Cap II K/S’ erhvervelse af enekontrol over Rekom Group A/S

10. april 2018

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 27. marts 2018 en forenklet anmeldelse af en fusion, hvorved CataCap II K/S (”CataCap”) erhverver enekontrol over Rekom Group A/S.

Godkendelse af NCC Danmark A/S’ erhvervelse af aktiver og rettigheder fra Jakobsen & Blindkilde A/S

05. april 2018

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 22. marts 2018 en anmeldelse af en fusion mellem NCC Danmark A/S og Jakobsen & Blindkilde A/S.

Pressekontakt

Kontakt presseafdelingen på telefon 41 71 50 98.