Skip navigation

NYHEDER

​Europa-Kommissionens ESPD-tjeneste er lukket fra den 2. maj 2019

07. maj 2019

Europa-Kommissionen har den 2. maj 2019 lukket for adgangen til ESPD-tjenesten. Ordregivere har pligt til at gennemføre udbud elektronisk, og ESPD’et er dermed integreret i de elektroniske udbudssystemer, som udbydes i Danmark i dag.

Gratis juridisk rådgivning til innovative IT-udbud

01. maj 2019

Europa-Kommissionen tilbyder via European Assistance for Innovation Procurement (Eafip), gratis støtte til offentlige ordregivere, der ønsker at gennemføre innovative IT-udbud. Ansøgningsfristen er den 15. maj 2019.

Ny analyse af transaktionsomkostninger ved offentlige udbud

25. april 2019

Erhvervsminister Rasmus Jarlov har i dag offentliggjort analysen ”Transaktionsomkostninger ved EU-udbud”, som er udarbejdet af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Ny rådgivningsenhed skal styrke statens indkøb

01. april 2019

Den 1. april åbner et nyt statsligt kompetence- og videncenter under navnet ”Rådgivningsenheden – Statens indkøb”. Centret hjælper ministerier, styrelser og øvrige statslige institutioner med at lave gode indkøb, sende opgaver i udbud og indgå kontrakter af høj faglig kvalitet. Rådgivningsenheden bliver bemandet med eksperter fra Moderniseringsstyrelsen og fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

VEJLEDNINGER & ANALYSER

Se oversigten med udgivelser fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen om udbudsloven og offentlig konkurrence.

Danmarkskortet

Konkurrence i kommunerne

Danmarkskortet viser, hvor mange udbudsmulige opgaver kommunerne samlet har konkurrenceudsat i 2017.

Tilmeld dig nyhedsbrevet: Nyt om udbud

VIL DU HOLDE DIG OPDATERET?

I nyhedsbrevet orienterer styrelsen løbende om de nyeste vejledninger, udbudsregler, arrangementer om udbud og andre nyheder om udbud og indkøb.