NYHEDER

Indkøb af videnrådgivning - helt enkelt

06. februar 2019

Bedre udbud med færre omkostninger. Det er et fælles mål for offentlige indkøbere og virksomheder. Men hvordan tilrettelægger du i praksis et mindre indkøb enkelt og samtidig sikrer en effektiv konkurrence? Ny vejledning om indkøb af videnrådgivning fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser hvordan.

Dialogmøde i Aalborg om bedre udbud med færre omkostninger

06. februar 2019

Kan du styre udenom unødvendige omkostninger, når du sender offentlige opgaver i udbud? Og hvordan optimerer din virksomhed tilbudsprocessen? Find ud af det, når Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen holder dialogmøde den 26. februar 2019 i Aalborg. Hør bl.a. hvordan Hjørring Kommune sikrer effektive udbud, og hvilke erfaringer IT-virksomheden EG A/S har med at deltage i udbud.

Evaluering af udbudsloven er i gang - frist for bemærkninger den 20. februar 2019

06. februar 2019

Erhvervsminister Rasmus Jarlov har i december 2018 sendt et høringsbrev om udbudsloven til en bred skare af interessenter. Med høringen er en planlagt evaluering af udbudsloven nu sat i gang. Bemærkninger til udbudsloven kan sendes til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen frem til den 20. februar 2019.

Mange EU-udbud annulleres

22. januar 2019

[Pressemeddelelsen er justeret i manchetten efter udsendelse.] Hvert femte danske EU-udbud annulleres. De fleste annullerede udbud bliver dog tilpasset og udbudt på ny. Det viser Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens analyse ”Annullationer af danske EU-udbud”.

VEJLEDNINGER & ANALYSER

Se oversigten med udgivelser fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen om udbudsloven og offentlig konkurrence.

Danmarkskortet

Konkurrence i kommunerne

Danmarkskortet viser, hvor mange udbudsmulige opgaver kommunerne samlet har konkurrenceudsat i 2017.

Tilmeld dig nyhedsbrevet: Nyt om udbud

VIL DU HOLDE DIG OPDATERET?

I nyhedsbrevet orienterer styrelsen løbende om de nyeste vejledninger, udbudsregler, arrangementer om udbud og andre nyheder om udbud og indkøb.