Skip navigation

NYHEDER

Ændringer af udbudsloven i høring nu

11. juli 2019

EU-kommissionen har den 25. januar 2019 sendt en åbningsskrivelse til Danmark om mangelfuld implementering af direktiverne om offentlige udbud i udbudsloven. Efter en vurdering af 49 punkter, er et lovforslag nu sendt i høring med ændringer af udbudsloven.

Der må ikke kræves betaling for adgang til at deltage i offentlige udbud

05. juli 2019

Tilbudsgivere og ansøgere skal have direkte og vederlagsfri adgang til de elektroniske kommunikationsmidler, der anvendes i forbindelse med udbud af offentlige opgaver. Dette følger direkte af udbudsreglerne. Overtrædelser af reglerne, fx hvis der opkræves betaling for adgang til udbudsdokumenter, kan indbringes for Klagenævnet for Udbud.

Deltag i spørgeskemaundersøgelse om ESPD fra EU-Kommissionen

03. juli 2019

EU-Kommissionen ønsker at høre din mening om ESPD’et – det fælles europæiske udbudsdokument, der anvendes som foreløbig dokumentation ved udbud. Er du offentlig ordregiver eller leverandør, kan du deltage i undersøgelsen, der løber frem til den 15. september 2019.

Nye udbudsregler om evaluering af tilbud træder i kraft

01. juli 2019

Den 1. juli træder en ændring af udbudsloven i kraft. Der indføres blandt andet pligt til at offentliggøre alle dele af evalueringsmodellen i udbudsmaterialet.

VEJLEDNINGER & ANALYSER

Se oversigten med udgivelser fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen om udbudsloven og offentlig konkurrence.

Danmarkskortet

Konkurrence i kommunerne

Danmarkskortet viser, hvor mange udbudsmulige opgaver kommunerne samlet har konkurrenceudsat i 2017.

Tilmeld dig nyhedsbrevet: Nyt om udbud

VIL DU HOLDE DIG OPDATERET?

I nyhedsbrevet orienterer styrelsen løbende om de nyeste vejledninger, udbudsregler, arrangementer om udbud og andre nyheder om udbud og indkøb.