NYHEDER

Dialogmøde i København den 4. december 2018 om bedre udbud med færre omkostninger

04. december 2018

Hvordan holder du styr på omkostningerne, når du sender offentlige opgaver i udbud? Og hvor kan din virksomhed optimere tilbudsprocessen? Få konkrete bud på det, når Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen holder dialogmøde den 4. december 2018 i København.

Dialogmøde i Aalborg om bedre udbud med færre omkostninger (Bemærk at mødet i november aflyst - ny dato i 2019)

13. november 2018

Kan du styre udenom unødvendige omkostninger, når du sender offentlige opgaver i udbud? Og hvordan optimerer din virksomhed tilbudsprocessen? Find ud af det, når Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen holder dialogmøde den 26. februar 2019 i Aalborg. Hør bl.a. hvilke erfaringer IT-virksomheden EG A/S har med at deltage i udbud.

Nyt råd skal fremme konkurrencen om offentlige opgaver

30. oktober 2018

Mere effektive udbudsprocesser og styrket konkurrence om de offentlige opgaver er formålet med det nye råd, ”Forum for Udbud”, som erhvervsminister Rasmus Jarlov i dag har nedsat. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen skal være sekretariat for Forum for Udbud.

Ændring af udbudslov skal skabe større klarhed om tildeling af udbudte opgaver

05. oktober 2018

Regeringen ønsker større klarhed om tildeling af udbudte opgaver og har netop sendt et lovforslag om ændring af udbudsloven i høring. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har bidraget med det lovforberedende arbejde.

VEJLEDNINGER & ANALYSER

Se oversigten med udgivelser fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen om udbudsloven og offentlig konkurrence.

Danmarkskortet

Konkurrence i kommunerne

Danmarkskortet viser, hvor mange udbudsmulige opgaver kommunerne samlet set konkurrenceudsætter.

Tilmeld dig nyhedsbrevet: Nyt om udbud

VIL DU HOLDE DIG OPDATERET?

I nyhedsbrevet orienterer styrelsen løbende om de nyeste vejledninger, udbudsregler, arrangementer om udbud og andre nyheder om udbud og indkøb.