Ofte stillede spørgsmål

Få svar om survey-panel om udbud

Her kan du finde svar på de spørgsmål, der ofte stilles til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens survey-panel om udbud.

For at kvalificere dig til panelmedlem i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens survey-panel om udbud, skal du arbejde med offentlig udbud eller indkøb. Du kan f.eks. være ordregiver, leverandør eller rådgiver inden for udbudsområdet.

Det vil typisk tage omkring 10 minutter at besvare spørgeskemaerne. Selve fristen for din besvarelse vil fremgå af spørgeskemaet. Typisk vil der være en frist på 14 dage efter modtagelse.

De oplysninger, du giver ved tilmelding og i de efterfølgende undersøgelser, behandler Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen fortroligt og i overensstemmelse med gældende regler i EU’s databeskyttelsesforordning. Dine oplysninger bliver som udgangspunkt ikke udleveret eller brugt til andre formål.

Læs mere i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens privatlivspolitik

https://www.kfst.dk/om-os/styrelsen-pa-nettet/privatlivspolitik/

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen bruger medlemsundersøgelserne til at indsamle meninger og viden fra ordregivere, leverandører og rådgivere om udbudsområdets processer og regler. Det kunne f.eks. være om oplevede barrierer eller udfordringer, når der udbydes en offentlig opgave.

Det indsamlede data vil blive anvendt i analyser, som kan danne grundlag for ny viden, nye politiske initiativer eller ændringsforslag på udbudsområdet.

Nej. I offentliggørelsen af resultater indgår hverken personrelaterede oplysninger eller enkeltvise besvarelser. Resultaterne fra vores medlemsundersøgelser offentliggøres kun på aggregeret niveau. Det er derfor aldrig muligt at identificere enkelte paneldeltagere. 

Du er velkommen til at skrive til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen på ok@kfst.dk, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens survey-panel om udbud.

 

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og afmelde dig panelet ved at klikke på det frameldelseslink, der fremgår nederst i de mails, du modtager fra os.

Survey-panel om udbud

Vil du vide mere?

Find mere information på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens informationsside om survey-panelet om udbud.

Kontakt os

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Du er velkommen til at skrive til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens survey-panel om udbud.

 

Skriv til os på: ok@kfst.dk