Øvrige nyheder

Forenklet anmeldelse af emagine Consulting A/S’ erhvervelse af enekontrol over Peak Consulting Group A/S

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget et udkast til anmeldelse af emagine Consulting A/S’ (”emagine”) erhvervelse af enekontrol over Peak Consulting Group A/S (”Peak”).

Transaktionen udgør efter parternes vurdering en fusion omfattet af konkurrencelovens bestemmelser om fusionskontrol, hvilket betyder, at fusionen ikke må gennemføres, før enten Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen eller Konkurrencerådet har godkendt den.

Udkastet til anmeldelse af fusionen lægger op til en forenklet anmeldelse. Styrelsen har endnu ikke taget stilling til, om fusionen opfylder betingelserne for at blive behandlet efter den forenklede procedure.

Peak er en konsulentvirksomhed, der er aktiv på markedet for it-konsulentydelser. Peak tilbyder en bred vifte af it-konsulentydelser, herunder styring samt ledelse af strategiske projekter og forretningstransformationer. Peak har hovedsæde i København, men er også aktiv i Norge.

emagine er en forretnings- og it-konsulentvirksomhed, der er specialiseret i at matche forretnings- og it-konsulenter med eksterne virksomheder. emagine har særlig fokus på at yde rådgivning vedrørende it-relaterede problemstillinger, men tilbyder også andre typer af konsulentrådgivning. emagine har hovedsæde i København og har afdelinger og datterselskaber i Aarhus, Aalborg, Sverige, Norge, Holland, Tyskland, Polen, Storbritannien, Irland, Frankrig, Portugal og Indien.

emagine er ejet af Axcel VI, som er en af seks Axcel-fonde. Axcel-fondene har investeret i flere danske virksomheder og virksomheder med aktiviteter i Danmark, bl.a. ITM8 Topco ApS (”ITM8”), som også har aktiviteter inden for it-services og it-konsulentydelser, fx inden for it-drift, digital transformation, applikationstjenester og cybersikkerhed. ITM8 ejer virksomhederne IT Relation A/S, Miracle 42 A/S, Sotea A/S, Improsec A/S, Mentor IT A/S, Emineo AB, Progressive A/S, Cloud Teams ApS, Copenhagen Software A/S, IT Relation Philippines Inc., AddPro AB, Systemcenter A/S, Profacto A/S, System Gruppen A/S og Cenvation ApS.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opfordrer alle interesserede til at komme med eventuelle bemærkninger til fusionen senest den 6. december 2022, kl. 12.

Bemærkninger sendes til:

Konkurrence-og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

E-mail: kfst@kfst.dk

Mrk.: Fusion emagine Consulting/Peak Consulting Group

Yderligere oplysninger om fusionen kan fås hos fuldmægtig Elisabeth Simonsen, tlf. 4171 5070 eller e-mail esi@kfst.dk.

Notifikationer om fusioner, vejledninger og andet konkurrencestof

Når du abonnerer på denne mail, modtager du løbende nyt om fusionsanmeldelser og -godkendelser, vejledninger mv. Det er for dig, der arbejder professionelt inden for området.