Øvrige nyheder

Forenklet anmeldelse af Scan Office Group A/S’ erhvervelse af Mogens Daarbak A/S

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget anmeldelse af Scan Office Group A/S’ ("Scan Office") erhvervelse af Mogens Daarbak A/S ("Daarbak").

Transaktionen udgør efter parternes vurdering en fusion omfattet af konkurrencelovens bestemmelser om fusionskontrol, hvilket betyder, at fusionen ikke må gennemføres, før enten Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen eller Konkurrencerådet har godkendt den.

Fusionen er anmeldt forenklet. Styrelsen har endnu ikke taget stilling til, om fusionen opfylder betingelserne for at blive behandlet efter den forenklede procedure.

Scan Office består af to divisioner: Scan Office-divisionen og Redoffice Scan Office-divisionen. Scan Office-divisionen er aktiv inden for rådgivning og salg af indretningsløsninger til erhvervslivet såvel privat som offentligt, mens Redoffice Scan Office-divisionen er aktiv inden for det mere traditionelle kontorforsynings-marked, som omfatter salg af kontorartikler, kontorudstyr, emballage, promotionsartikler, m.v. Scan Office-divisionen har fire fysiske showrooms og mere end 30 udkørende sælgere på tværs af Danmark med hovedsæde i Herlev. Redoffice Scan Office-divisionen har 13 fysiske butikker, hvor der sælges kontorforsyning, ligesom en stor andel af salget sker online eller telefonisk. Scan Office har herudover fælles kontrol med selskabet BOP Scan Office ApS, som sælger brugte kontormøbler.

Daarbak er en totalleverandør til det danske private erhvervsliv, som sælger alle de produkter, som en almindelig virksomhed har brug for i hverdagen, herunder kontorartikler, emballage, promotionsartikler, kontormøbler, beplantning, kopi/print- og kaffeløsninger. Som totalleverandør er det ofte intentionen at sælge fulde løsninger til virksomhederne. Daarbak har hovedsæde i Aalborg med syv kombinerede showrooms/butikker på tværs af landet.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opfordrer alle interesserede til at komme med eventuelle bemærkninger til fusionen senest den 11. august 2021 kl. 12.

Bemærkninger sendes til:

Konkurrence-og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

E-mail: kfst@kfst.dk

Mrk.: Fusion Scan Office/Daarbak

Yderligere oplysninger om fusionen kan fås hos specialkonsulent Maria Rossmann, tlf. 4171 5207 eller e-mail mar@kfst.dk.

Notifikationer om fusioner, vejledninger og andet konkurrencestof

Når du abonnerer på denne mail, modtager du løbende nyt om fusionsanmeldelser og -godkendelser, vejledninger mv. Det er for dig, der arbejder professionelt inden for området.