Øvrige nyheder

Forenklet anmeldelse af Consulting Holding B.V’s erhvervelse af Valcon A/S

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget anmeldelse af transaktionen mellem Consulting Holding B.V og Valcon A/S.

Transaktionen udgør efter parternes vurdering en fusion omfattet af konkurrencelovens bestemmelser om fusionskontrol, hvilket betyder, at fusionen ikke må gennemføres, før enten Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen eller Konkurrencerådet har godkendt den.

Fusionen er anmeldt forenklet. Styrelsen har endnu ikke taget stilling til, om fusionen opfylder betingelserne for at blive behandlet efter den forenklede procedure.

Valcon A/S er en dansk konsulentvirksomhed, der yder konsulentydelser relateret til ledelse, herunder til senior management i forskellige brancher og både til den offentlige og private sektor.

Consulting Holding B.V. kontrolleres af Waterland Private Equity. Waterland Private Equity ejer portefølje selskaber, primært beliggende i Holland, Belgien og Tyskland, specielt inden for forretningstjenester som ældrepleje, outsourcing og effektivitet, fritid og luksus og bæredygtighed. Waterland Private Equity har for nyligt erhvervet ingeniørvirksomheden EnviDan A/S.

Consulting Holding B.V. ejer den hollandske konsulentvirksomhed First Consulting, der yder konsulentydelser relateret til ledelse. First Consulting er overvejende aktiv i Holland, men også i mindre grad i Tyskland og England.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opfordrer alle interesserede til at komme med eventuelle bemærkninger til fusionen senest den 14. januar 2021 kl. 12.

Bemærkninger sendes til:

Konkurrence-og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

E-mail: kfst@kfst.dk

Mrk.: Fusion Consulting Holding/Valcon

Yderligere oplysninger om fusionen kan fås hos Nanna Snitkjær, tlf. 4171 5230 eller e-mail nvh@kfst.dk.

Notifikationer om fusioner, vejledninger og andet konkurrencestof

Når du abonnerer på denne mail, modtager du løbende nyt om fusionsanmeldelser og -godkendelser, vejledninger mv. Det er for dig, der arbejder professionelt inden for området.