Øvrige nyheder

Forenklet anmeldelse af Credo Partners AS’ erhvervelse af enekontrol med Geia Food A/S.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget en forenklet anmeldelse af Credo Partners AS' erhvervelse af enekontrol med Geia Food A/S.

Transaktionen udgør efter parternes vurdering en fusion omfattet af konkurrencelovens bestemmelser om fusionskontrol. Det betyder, at fusionen ikke må gennemføres, før enten Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen eller Konkurrencerådet har godkendt den.

Der er tale om en fusion i henhold til konkurrencelovens § 12a, stk. 1, nr. 2, idet Credo Partners AS efter transaktionens gennemførelse vil opnå kontrol med Geia Food A/S.

Fusionen er anmeldt forenklet. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har endnu ikke taget stilling til, om fusionen opfylder betingelserne for at blive behandlet efter den forenklede procedure.

Geia Foods A/S er en uafhængig fødevareleverandør til detailhandlen inden for frost, køl, kolonial og drikkevarer primært i Danmark og det øvrige Skandinavien.

Investeringsselskabet Credo Partners AS er en norsk aktør inden for værdiudvikling af små- og mellemstore selskaber primært i Norge og Norden. Credo Partners har via investeringsfonden Credo Invest Nr 11 kontrol over Globus Wine A/S, som i Danmark primært sælger vin til den danske detailhandel og i mindre omfang til Horeca-sektoren.

Globus Wine A/S tilbyder komplette vinsortimenter til detailhandlen, herunder indkøb, blanding, påfyldning, distribution og branding. Geia Foods A/S har mindre aktiviteter på det danske marked for salg af vin, hovedsageligt til den danske detailhandel.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opfordrer alle interesserede til at komme med eventuelle bemærkninger til fusionen senest tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 12.00.

Bemærkninger sendes til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Mail: kfst@kfst.dk
Mrk.: Credo Partners AS / Geia Food A/S

Yderligere oplysninger om fusionen kan fås hos Specialkonsulent Simon Nguyen Kildeby (4171 5272 / sing@kfst.dk).

Notifikationer om fusioner, vejledninger og andet konkurrencestof

Når du abonnerer på denne mail, modtager du løbende nyt om fusionsanmeldelser og -godkendelser, vejledninger mv. Det er for dig, der arbejder professionelt inden for området.