Udbudsregler

CPV-koder

I en udbudsbekendtgørelse skal ordregiveren angive en såkaldt CPV-kode. Der er en CPV-kode for hver type af vare, tjenesteydelse og bygge- og anlægsopgave. Det gør det enkelt og entydigt for leverandørerne at finde og identificere de ydelser, ordregiveren udbyder.

CPV står for Common Procurement Vocabulary, og er et fælles referencesystem for udbudte opgaver i EU. Der er en CPV-kode for hver type af vare, tjenesteydelse og bygge- og anlægsopgave. Koderne bruges dels af ordregivende myndigheder i udbudsbekendtgørelsen, dels af virksomheder som ønsker at søge på udbud indenfor deres forretningsområde.

Har du brug for hjælp til at finde de rigtige CPV-koder?

CPV-automaten på Udbudsportalen.dk hjælper dig med at finde den rette CPV-kode, når du skal udbyde en vare, en tjenesterydelse eller en bygge- anlægsopgave. 

CPV-automaten på Udbudsportalen

Sidst opdateret: 27. marts 2018
Udbud

Vejledninger og analyser

Her finder du Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens vejledninger om udbudsreglerne og analyser om offentlig privat samarbejde.
Gå til vejledninger og analyser
Udbudsregler

Tærskelværdier 2020 og 2021

Her finder du de gældende tærskelværdier for 2020-2021 samt tidligere års tærskelværdier.
Gå til tærskelværdier

Tilmeld dig nyhedsbrevet: Nyt om udbud

I nyhedsbrevet orienterer styrelsen løbende om de nyeste vejledninger, udbudsregler, arrangementer om udbud og andre nyheder om udbud og indkøb.