Øvrige nyheder

Forenklet anmeldelse af Apple Inc’s (Apple) erhvervelse af bestemte aktiver af Dialog Semiconductor Plc. (Dialog)

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget anmeldelse af Apple Inc’s (Apple) erhvervelse af bestemte aktiver af Dialog Semi-conductor Plc. (Dialog). Dialog vil licensere dele af sine power management-teknologier, overdrage visse af sine aktiver og mere end 300 medarbejdere, som har arbejdet tæt sammen med Apple gennem mange år

Transaktionen udgør en fusion omfattet af konkurrencelovens bestemmelser om fusionskontrol, hvilket betyder, at fusionen ikke må gennemføres, før enten Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen eller Konkurrencerådet har godkendt den.

Fusionen er anmeldt forenklet. Styrelsen har endnu ikke taget stilling til, om fusionen opfylder betingelserne for at blive behandlet efter den forenklede procedure.

Apple er børsnoteret på NASDAQ Global Select Market og designer,

fremstiller og markedsfører mobilkommunikations- og medieapparater, personlige computere og bærbare musikafspillere, og sælger dertil relateret software, tjenesteydelser, netværksløsninger, tredjeparts digitalt indhold og applikationer.

Dialog er børsnoteret på Frankfurt Stock Exchange og udvikler halvlederprodukter, og er hovedsagligt beskæftiget med udvikling af produkter, der anvendes i elektronik til forbrugere, herunder også elektronik, der produceres og sælges af Apple. Dialog har ingen aktiviteter i Danmark.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opfordrer alle interesserede til at komme med eventuelle bemærkninger til fusionen senest den 9. november 2018 kl. 12.00.

Bemærkninger sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

E-mail kfst@kfst.dk

 

Mrk.: Fusion Apple Inc’s (Apple) erhvervelse af bestemte aktiver af Dialog Semiconductor Plc. (Dialog).

 

Yderligere oplysninger om fusionen kan fås hos chefkonsulent Kathrine Bjørnager Nielsen, tlf. 4171 5139 eller e-mail kbe@kfst.dk.

Notifikationer om fusioner, vejledninger og andet konkurrencestof

Når du abonnerer på denne mail, modtager du løbende nyt om fusionsanmeldelser og -godkendelser, vejledninger mv. Det er for dig, der arbejder professionelt inden for området.