Skip navigation

Pressemeddelelser

Sø- og Handelsretten: HMN Naturgas har ulovligt koordineret priser med konkurrenter

12. juni 2019

Sø- og Handelsretten har stadfæstet, at det var ulovligt, da HMN Naturgas sammen med to konkurrenter og en brancheforening koordinerede priser på service af naturgasfyr i Hovedstadsområdet og Midt- og Nordjylland. Sagen blev første gang afgjort af Konkurrencerådet i 2016.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen øger fokus på digitale platforme

01. maj 2019

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen etablerer ”Center for Digitale Platforme”, som skal styrke håndhævelsen af konkurrencereglerne over for digitale platforme. Samtidig skal centeret udarbejde analyser af platformenes adfærd for blandt andet at afdække, hvordan de påvirker konkurrencen, vækstvilkårene for mindre virksomheder og forbrugerne.

Nedrivningsselskab får kartelbøde for at udveksle priser

30. april 2019

Retten i Hillerød har idømt Nedrivningsaktieselskabet J. Jensen en bøde på 1.000.000 kroner og to ledende medarbejdere en bøde på hver 25.000 kroner. Bøderne er givet, fordi virksomheden har udvekslet priser med en konkurrent i fire tilfælde.

Ny analyse af transaktionsomkostninger ved offentlige udbud

25. april 2019

Erhvervsminister Rasmus Jarlov har i dag offentliggjort analysen ”Transaktionsomkostninger ved EU-udbud”, som er udarbejdet af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

PRESSEKONTAKT

Kontakt presseafdelingen på telefon 41 71 50 98