Pressemeddelelser

Kartelaftaler giver bøder for 600.000 kroner i nedrivningssag

14. januar 2019

Retten i Hillerød har idømt to ledende medarbejdere fra en nu opløst nedrivningsvirksomhed hver en bøde på 300.000 kroner for i 24 tilfælde at have udvekslet priser på nedrivningsopgaver med konkurrenter.

Landsret stadfæster dom om nedrivningskartel

07. januar 2019

Østre Landsret har idømt en person fra virksomheden Midtsjællands Nedbrydning en bøde på 100.000 kroner for at have deltaget i en kartelaftale i nedrivningsbranchen. Dermed stadfæster landsretten dommen fra Retten i Holbæk.

Konkurrenceankenævn: Indkøbsforening koordinerede fotohandleres priser

03. januar 2019

Konkurrenceankenævnet har stadfæstet, at indkøbsforeningen Team DS a.m.b.a. ulovligt har koordineret priser på kameraer og tilbehør hos de godt 50 selvstændige, konkurrerende fotohandlere, som er medlemmer af foreningen. Konkurrencerådet har politianmeldt indkøbsforeningen.

Vejstribesag kommer for Højesteret

21. december 2018

Højesteret har besluttet, at den såkaldte vejstribesag kan føres i Højesteret. I sagen har Konkurrencerådet og Konkurrenceankenævnet tidligere afgjort, at LKF Vejmarkering A/S og Eurostar Danmark A/S brød konkurrenceloven ved at byde på opgaver hos Vejdirektoratet som konsortium. I september frifandt Sø- og Handelsretten de to virksomheder.

PRESSEKONTAKT

Kontakt presseafdelingen på telefon 41 71 50 98