Øvrige nyheder

Forenklet anmeldelse af CapHold inv 3 ApS’ erhvervelse af enekontrol med Glud Gludsen Group, herunder Right People Group og Right People Group International

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget et udkast til anmeldelse af CapHold inv 3 ApS’ erhvervelse af enekontrol med Glud Gludsen Group ApS, herunder datterselskaberne Right People Group ApS og Right People Group International ApS (herefter ”Right People Group”).

Transaktionen udgør efter parternes vurdering en fusion omfattet af konkurrencelovens bestemmelser om fusionskontrol, hvilket betyder, at fusionen ikke må gennemføres, før enten Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen eller Konkurrencerådet har godkendt den.

Udkastet til anmeldelse af fusionen lægger op til en forenklet anmeldelse. Styrelsen har endnu ikke taget stilling til, om fusionen opfylder betingelserne for at blive behandlet efter den forenklede procedure.

CapHold inv 3 ApS er kontrolleret af kapitalfonden Capidea Kapital IV K/S, som er en blandt flere Capidea-fonde. Capidea-fondene investerer i mindre og mellemstore danske virksomheder og kontrolleres af Capidea Management A/S. Capidea-fondene har i alt syv porteføljeselskaber; Creativ Company A/S (salg af hobbyartikler), Wellvita ApS (salg af helsekost), European House Of Beds - Denmark A/S (produktion og salg af sengeløsninger), Feline Holidays A/S (portal til udlejning af sommerhuse), Maki A/S (legetøjsdistributør), Fairpoint Outdoors A/S (udvikling og produktion af udstyr til sportsfiskeri) og Guldager A/S (specialister i vandbehandling).

Right People Group er et konsulentbureau, som arbejder med at formidle freelance IT- og businesskonsulenter til løsning af store og små IT-projekter og -opgaver til virksomheder og organisationer. Right People Group har desuden en markedsføringsplatform, der gør det muligt for potentielle kunder at finde og kontakte selvstændige konsulenter og konsulenthuse.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opfordrer alle interesserede til at komme med eventuelle bemærkninger til fusionen senest den 21. december 2023, kl. 12.

Bemærkninger sendes til:

Konkurrence-og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

E-mail: kfst@kfst.dk

Mrk.: Fusion Capidea/Right People Group

Yderligere oplysninger om fusionen kan fås hos Stine Sigsgaard Nielsen, tlf. 4171 5262 eller e-mail ssn@kfst.dk.

Notifikationer om fusioner, vejledninger og andet konkurrencestof

Når du abonnerer på denne mail, modtager du løbende nyt om fusionsanmeldelser og -godkendelser, vejledninger mv. Det er for dig, der arbejder professionelt inden for området.