Konkurrenceforhold

I Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opsporer og griber vi ind over for overtrædelser af konkurrenceloven - herunder karteller. Vi godkender større fusioner og udarbejder analyser af markedsforholdene med henblik på at skabe mere velfungerende markeder.

Karteller

Hvad er et kartel, hvad er straffen og hvordan kan man slippe for straf? Se også hvad du kan gøre, hvis du har mistanke om et kartel.

Fusionskontrol

Find information om fusionsreglerne og hvordan du anmelder en fusion.

Kontakt os

Find en medarbejder i et konkurrencecenter ved at vælge det relevante område.

Nyheder

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af SEASNVE Holding A/S’ og SYD ENERGI Holding A/S’ erhvervelse af fælleskontrol med Clever A/S

23. august 2017

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 14. august 2017 en forenklet anmeldelse af en fusion mellem SEAS NVE Holding A/S (”SEASNVE”) og SYD ENERGI Holding A/S (”SE”) på den ene side og Clever A/S på den anden jf. konkurrencelovens § 12 b, stk. 1.

Forenklet anmeldelse vedrørende etableringen af det selvstændigt fungerende joint venture HomeBob A/S mellem Solar A/S, TRYG Forsikring A/S og Kring Speedbooting 2016 ApS

21. august 2017

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget et udkast til en forenklet anmeldelse vedrørende etableringen af det selvstændigt fungerende joint venture HomeBob A/S mellem Solar A/S, TRYG Forsikring A/S og Kring Speedbooting 2016 ApS.

Konkurrencerådets anbefalinger for realkreditmarkedet

18. august 2017

Konkurrencerådets analyse indeholder 16 konkrete anbefalinger, der kan afhjælpe en række af konkurrenceproblemerne på markedet for realkreditlån.

Pressekontakt

Kontakt presseafdelingen på telefon 41 71 50 98.