Øvrige nyheder

Forenklet anmeldelse af ITM8’s erhvervelse af enekontrol over JDM

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget udkast til forenklet anmeldelse af en transaktion, hvor ITM8 Holding A/S, et selskab i ITM8-koncernen kontrolleret af Axcel VI-fonden, erhverver enekontrol over JDM A/S.

Transaktionen udgør efter parternes vurdering en fusion omfattet af konkurrencelovens bestemmelser om fusionskontrol, hvilket betyder, at fusionen ikke må gennemføres, før enten Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen eller Konkurrencerådet har godkendt den.

Udkastet til anmeldelse af fusionen lægger op til en forenklet anmeldelse. Styrelsen har endnu ikke taget stilling til, om fusionen opfylder betingelserne for at blive behandlet efter den forenklede procedure.

ITM8-koncernen er en dansk udbyder af IT-konsulentydelse på timebasis og IT-outsourcing. ITM8-koncernen har aktiviteter vedrørende Cloud services/It infrastruktur, digital transformation, applikationsservices og cyber sikkerhed. Som led i udbud af IT-outsourcing udbyder ITM8-koncernen tillige hardware og software licenser, ligesom ITM8-koncernen også udbyder hardware og software som stand alone ydelser.

ITM8-koncernen udbyder sine ydelser gennem selskaberne Sotea A/S, Cenvation ApS, Progessive A/S, Mentor IT A/S, IT Relation A/S, Copenhagen Software A/S, Miracle 42 A/S, Improsec A/S og AddPro AB samt disses datterselskaber.

Axcel VI er en af flere Axcel-fonde, der er private equity-fonde med fokus på investeringer i mellemstore virksomheder i de nordiske lande. Axcel-fondene har kontrollerende ejerandele i samlet 21 porteføljeselskaber. Otte af Axcels 21 porteføljeselskaber er aktive inden for IT-området, herunder ITM8, BullWall, Init, NTI Group, emagine, SuperOffice, Loopia og Progrits. Heraf er det kun selskabet emagine, der tilbyder ydelser vedrørende IT-services.

JDM er en dansk it-virksomhed med kontorer i København, Aarhus og Odense. JDM er Microsoft Gold Partner og leverer services, som komplementerer Microsoft 365 og Dynamics 365. JDM udbyder udvikling, drift, konsulentassistance og vedligeholdelse af både mindre, mellemstore og større kunders it-løsninger, ligesom JDM også tilbyder abonnementer og videresælger hardware og software.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opfordrer alle interesserede til at komme med eventuelle bemærkninger til fusionen senest den 4. oktober 2023 kl. 12.

Bemærkninger sendes til:

Konkurrence-og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

E-mail kfst@kfst.dk

Mrk.: Fusion ITM8/JDM

Yderligere oplysninger om fusionen kan fås hos fuldmægtig Andreas Kusk, tlf. 4171 5348 eller e-mail anku@kfst.dk 

.

Notifikationer om fusioner, vejledninger og andet konkurrencestof

Når du abonnerer på denne mail, modtager du løbende nyt om fusionsanmeldelser og -godkendelser, vejledninger mv. Det er for dig, der arbejder professionelt inden for området.