Øvrige nyheder

Forenklet anmeldelse af Wicotec Kirkebjerg A/S’ erhvervelse af enekontrol over aktiviteterne i MD Rustfri I/S

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget anmeldelse af Wicotec Kirkebjerg A/S’ ("Wicotec Kirkebjerg") erhvervelse af enekontrol over aktiviteterne i MD Rustfri I/S.

Som led i transaktionen erhverver Wicotec Kirkebjerg 100 pct. af aktierne i MD Rustfri A/S, hvorefter de relevante aktiver og passiver fra MD Rustfri I/S straks overdrages til MD Rustfri A/S. Wicotec Kirkebjerg opnår derved enekontrol over MD Rustfri I/S.

Transaktionen udgør efter parternes vurdering en fusion omfattet af konkurrencelovens bestemmelser om fusionskontrol, hvilket betyder, at fusionen ikke må gennemføres, før enten Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen eller Konkurrencerådet har godkendt den.

Fusionen er anmeldt forenklet. Styrelsen har endnu ikke taget stilling til, om fusionen opfylder betingelserne for at blive behandlet efter den forenklede procedure.

MD Rustfri I/S er en virksomhed baseret i Østsjælland og med speciale inden for design, produktion og montering af rørsystemer og tanke i rustfrit stål til procesanlæg til medicinal-, kemi- og fødevarebranchen. MD Rustfri I/S fremstiller rør, fittings og komplette rørsystemer i alle dimensioner til procesanlæg. Derudover tilbyder MD Rustfri I/S konstruktion og fremstilling af tanke af en størrelse på op til 10.000 liter i rustfrit stål.

Wicotec Kirkebjerg er en landsdækkende teknikentreprenør og servicepartner med fokus på markederne byggeri, industri og infrastruktur og med kernekompetencer inden for el, VVS, ventilation og anlæg. Wicotec Kirkebjerg ejer blandt andet datterselskabet Holmskov Rustfri A/S, der fremstiller rørføringer til vand, varme, fødevarer og miljøsektoren, samt konstruktioner af rustfrit stål og leverer rørsystemer og procesanlæg af rustfrit stål. Wicotec Kirkebjerg er en del af Per Aarsleff-koncernen, som er en dansk entreprenørkoncern med flere specialiserede forretningsenheder inden for infrastruktur, klimatilpasning, miljø, energi og byggeri.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opfordrer alle interesserede til at komme med eventuelle bemærkninger til fusionen senest den 11. september 2023 kl. 12.

Bemærkninger sendes til:

Konkurrence-og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

E-mail kfst@kfst.dk

Mrk.: Fusion Wicotec Kirkebjerg/MD Rustfri


Yderligere oplysninger om fusionen kan fås hos fuldmægtig Andreas Kusk, tlf. 4171 5348 eller e-mail anku@kfst.dk.

Notifikationer om fusioner, vejledninger og andet konkurrencestof

Når du abonnerer på denne mail, modtager du løbende nyt om fusionsanmeldelser og -godkendelser, vejledninger mv. Det er for dig, der arbejder professionelt inden for området.