Øvrige nyheder

Forenklet anmeldelse af Danoffice IT Aps’ erhvervelse af enekontrol over Conecto A/S

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget et udkast til forenklet anmeldelse af en transaktion, hvorved kapitalfonden, Agilitas Private Equity LLP, gennem Danoffice IT ApS erhverver enekontrol over Conecto A/S.

Transaktionen udgør efter parternes vurdering en fusion omfattet af konkurrencelovens bestemmelser om fusionskontrol, hvilket betyder, at fusionen ikke må gennemføres, før enten Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen eller Konkurrencerådet har godkendt den.

Udkastet til anmeldelse af fusionen lægger op til en forenklet anmeldelse. Styrelsen har endnu ikke taget stilling til, om fusionen opfylder betingelserne for at blive behandlet efter den forenklede procedure.

Conecto A/S leverer IT-konsulentydelser, IT-tjenester og standard softwareprodukter inden for Cloud-baserede IT-løsninger og Cloud Transformation, hybride arbejdspladser, digitalisering i sundhedssektoren og inden for IT-sikkerhed. Conecto sælger også i begrænset omfang IT-udstyr.

Danoffice IT ApS er en global forhandler af hardware og software, der er specialiseret i salg af IT-udstyr til internationale nødhjælpsorganisationer med aktiviteter på tværs af landegrænser. Danoffice sælger også IT-udstyr og dertilhørende IT-tjenester til større og mellemstore virksomheder i Danmark.

Agilitas er britisk kapitalfond med fokus på investeringer i mellemstore virksomheder, som har investeret i ni porteføljeselskaber, jf. www.aguilitaspe.com. Af disse porteføljeselskaber har tre selskaber, Danoffice, Aeven A/S og Cibicom, aktiviteter indenfor IT-området i Danmark. Aeven leverer IT-tjenester i form af (i) infrastructure implementering og managed services, (ii) application implementation og managed services og (iii) infrastructure as a service (IaaS) og (iv) hardware support. Cibicom leverer i begrænset omfang IT-tjenester i form af drift og service af infrastruktur.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opfordrer alle interesserede til at komme med eventuelle bemærkninger til fusionen senest mandag den 21. august 2023, kl. 12:00.

Bemærkninger sendes til:

Konkurrence-og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

E-mail: kfst@kfst.dk

Mrk.: Fusion – Danoffice IT ApS/Conecto A/S

Yderligere oplysninger om fusionen kan fås hos chefkonsulent, Carina Hilt Jørgensen, tlf. 41715048 eller e-mail chj@kfst.dk.

Notifikationer om fusioner, vejledninger og andet konkurrencestof

Når du abonnerer på denne mail, modtager du løbende nyt om fusionsanmeldelser og -godkendelser, vejledninger mv. Det er for dig, der arbejder professionelt inden for området.