Øvrige nyheder

Forenklet anmeldelse af Bravida Danmark A/S’ erhvervelse af enekontrol med JFE A/S, JPE Materialeudlejning ApS og JL A/S

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget anmeldelse af Bravida Danmark A/S erhvervelse af enekontrol med JFE A/S, JPE Materialeudlejning ApS og JL A/S.

Transaktionen udgør efter parternes vurdering en fusion omfattet af konkurrencelovens bestemmelser om fusionskontrol, hvilket betyder, at fusionen ikke må gennemføres, før enten Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen eller Konkurrencerådet har godkendt den.

Fusionen er anmeldt forenklet. Styrelsen har endnu ikke taget stilling til, om fusionen opfylder betingelserne for at blive behandlet efter den forenklede procedure.

Bravida Danmark A/S har pr. 28. februar 2017 indgået en overdragelsesaftale med JPE Holding ApS vedrørende overdragelsen af samtlige kapitalandele i JFE A/S, JPE Materialeudlejning ApS og JL A/S.

Der er tale om en fusion i henhold til konkurrencelovens § 12 a, stk. 1, nr. 2, idet Bravida Danmark A/S efter Transaktionens gennemførelse vil opnå kontrol med JFE A/S, JPE Materialeudlejning ApS og JL A/S.   JFE A/S, JPE Materialeudlejning ApS og JL A/S udfører primært aktiviteter inden for bygge- og anlægssektoren som hoved- og totalentreprenør for kunder i fjernvarmesektoren. I tillæg hertil udfører virksomhederne i begrænset omfang autoriseret VVSarbejde.

Bravida er datterselskab i Bravida-koncernen, der er børsnoteret på Nasdaq Stockholm. I Danmark udfører Bravida aktiviteter inden el, varme, ventilation og sanitetsteknik. Endvidere beskæftiger Bravida sig desuden med aktiviteter inden for brand & sikring, automation, tele/data samt trafik- og el-infrastruktur.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opfordrer alle interesserede til at komme med eventuelle bemærkninger til fusionen senest fredag den 17. marts 2017, kl. 12.

Bemærkninger sendes til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
E-mail kfst@kfst.dk

Mrk.: Fusion: Bravida Danmarks erhvervelse af kapitalandelene i JFE A/S, JPE Materialeudlejning ApS og JL A/S.

Yderligere oplysninger om fusionen kan fås hos Specialkonsulent Simon Nguyen Kildeby, (tlf.nr.: 4171 5272, e-mail sing@kfst.dk).

Notifikationer om fusioner, vejledninger og andet konkurrencestof

Når du abonnerer på denne mail, modtager du løbende nyt om fusionsanmeldelser og -godkendelser, vejledninger mv. Det er for dig, der arbejder professionelt inden for området.