Øvrige nyheder

Forenklet anmeldelse af Maj Invest Equity 5 K/S’ erhvervelse af enekontrol med TDCH A/S

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget en anmeldelse af Maj Invest Equity 5 K/S’ (”Maj Invest Equity 5”) erhvervelse af enekontrol med TDCH A/S (”TDCH”).

Transaktionen udgør efter parternes vurdering en fusion omfattet af konkurrencelovens bestemmelser om fusionskontrol, hvilket betyder, at fusionen ikke må gennemføres, før enten Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen eller Konkurrencerådet har godkendt den.

Fusionen er anmeldt forenklet. Styrelsen har endnu ikke taget stilling til, om fusionen opfylder betingelserne for at blive behandlet efter den forenklede procedure.

Maj Invest Equity 5 er en dansk investeringsfond, der blev etableret i 2016. Maj Invest Equity 5 indgår i gruppen af fonde under Maj Invest Equity A/S, der er en del af Maj Invest-koncernen. Maj Invest Equity 5 kontrollerer endnu ingen porteføljeselskaber.

TDCH er en dansk hosting-udbyder, der udelukkende sælger til erhvervskunder og det offentlige. TDCH opererer en række datacentre i Jylland og på Sjælland. TDCH er primært aktiv i Danmark og udbyder tjenesteydelser inden for managed hosting services, cloud-løsninger, IT-outsourcing og co-location.

Parterne har oplyst, at ingen af de øvrige investeringsfonde under Maj Invest Equity A/S forud for fusionen er aktive på samme markeder som TDCH eller på markeder i tidligere eller senere omsætningsled i forhold til disse markeder.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opfordrer alle interesserede til at komme med eventuelle bemærkninger til fusionen senest den 16. februar kl. 12.

Bemærkninger sendes til:
Konkurrence-og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
E-mail kfst@kfst.dk

Mrk.: Fusion Maj Invest Equitys erhvervelse af enekontrol med TDCH

Yderligere oplysninger om fusionen kan fås hos fuldmægtig Henrik Bjarke Knudsen, tlf. 4171 5096 eller e-mail hbk@kfst.dk.

Notifikationer om fusioner, vejledninger og andet konkurrencestof

Når du abonnerer på denne mail, modtager du løbende nyt om fusionsanmeldelser og -godkendelser, vejledninger mv. Det er for dig, der arbejder professionelt inden for området.