Øvrige nyheder

Almindelig anmeldelse af KIRKBI A/S’ erhvervelse af enekontrol med Privathospitalet Mølholm P/S og komplementar Mølholm ApS

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har den 27. januar 2017 modtaget en anmeldelse af K & C Holding A/S’ erhvervelse af enekontrol med Privathospitalet Mølholm P/S og komplementar Mølholm ApS.

Transaktionen udgør efter parternes vurdering en fusion omfattet af konkurrencelovens bestemmelser om fusionskontrol, hvilket betyder, at fusionen ikke må gennemføres, før enten Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen eller Konkurrencerådet har godkendt den.

K & C Holding A/S er en del af KIRKBI-koncernen. KIRKBI’s aktiviteter omfatter blandt andet ejerskab af LEGO samt fælles kontrol over Falck A/S. Falck er igennem Falck Healthcare A/S aktiv inden for sundhedssektoren og tilbyder bl.a. psykologrådgivning og sundhedstjek. Falck Healthcare tilbyder desuden videreformidling af sine kunder, hovedsageligt forsikringstagere, til diverse speciallægebehandlinger og -undersøgelser. Falck Healthcare er kontrolleret af Falck, men Tryghedsgruppen SMBA har en ejerandel på 40 pct. i selskabet.

Privathospitalet Mølholm udøver hospitalsdrift igennem privathospitaler beliggende i Vejle og Århus. Privathospitalet Mølholm udfører speciallægebehandlinger og -undersøgelser inden for en lang række lægefaglige specialer. Derudover har Privathospitalet Mølholm også aktiviteter inden for psykologrådgivning, kosmetiske behandlinger og sundhedstjek. Ydelserne leveres til patienterne, men betalerne behøver ikke være patienten selv (egenbetaling), men kan også være det offentlige, et forsikringsselskab eller en virksomhed.

Styrelsen opfordrer alle interesserede til at komme med eventuelle bemærkninger til fusionen senest den 3. februar 2017 kl. 12.

Bemærkninger sendes til:
Konkurrence-og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
E-mail kfst@kfst.dk

Mrk.: Fusion KIRKBI erhverver enekontrol med Privathospitalet Mølholm

Yderligere oplysninger om fusionen kan fås hos fuldmægtig Henrik Bjarke Knudsen, tlf. 4171 5096 eller e-mail hbk@kfst.dk.

Notifikationer om fusioner, vejledninger og andet konkurrencestof

Når du abonnerer på denne mail, modtager du løbende nyt om fusionsanmeldelser og -godkendelser, vejledninger mv. Det er for dig, der arbejder professionelt inden for området.