Øvrige nyheder

Forenklet anmeldelse af fusion mellem Skynet Invest ApS og GlobalConnect A/S

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget et udkast til en forenklet anmeldelse af Skyet Invest ApS (kontrolleret af EQT Infrastructure III)’s erhvervelse af enekontrol over GlobalConnect A/S.

Transaktionen udgør efter parternes vurdering en fusion omfattet af konkurrencelovens bestemmelser om fusionskontrol. Det betyder, at fusionen ikke må gennemføres, før enten Konkurrencerådet eller Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har godkendt den. Fusionen vil blive anmeldt forenklet. Styrelsen har endnu ikke taget stilling til, om fusionen opfylder betingelserne herfor.

GlobalConnect A/S driver virksomhed inden for digital infrastruktur og telekommunikation. GlobalConnect A/S leverer navnlig fiber og transmission services og ejer 12.500 km højhastigheds optiske fibre installeret i Danmark og Nordtyskland. I tillæg til dette leverer GlobalConnect A/S services inden for drift af datacentre, outsourcing og cloud løsninger. 

EQT Infrastructure III er en del af EQT gruppen, som på nuværende tidspunkt består af 21 fonde med porteføljeselskaber i Europa, Asien og USA. Formålet med EQT Infrastruture III er at foretage investeringer i blandt andet infrastrukturvirksomheder i Nordeuropa.

Styrelsen opfordrer alle interesserede til at komme med eventuelle bemærkninger til fusionen senest mandag den 16. januar 2017 kl. 12:00.

Bemærkninger sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Mail: kfst@kfst.dk

Fusion – Skynet Invest ApS/GlobalConnect

Yderligere oplysninger om fusionen kan fås hos fuldmægtig Helena Forchhammer, mail hbf@kfst.dk, tlf. 4171 5105.

Notifikationer om fusioner, vejledninger og andet konkurrencestof

Når du abonnerer på denne mail, modtager du løbende nyt om fusionsanmeldelser og -godkendelser, vejledninger mv. Det er for dig, der arbejder professionelt inden for området.