Øvrige nyheder

Varsling af forenklet anmeldelse af Autocentralen.com Holding ApS’ erhvervelse af Semler Retail Horsens A/S

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget et udkast til en forenklet anmeldelse af Autocentralen.com Holding A/S’ erhvervelse af aktiemajoriteten i Semler Retail Horsens A/S

Transaktionen udgør efter parternes vurdering en fusion omfattet af konkurrencelovens bestemmelser om fusionskontrol. Det betyder, at fusionen ikke må gennemføres, før Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen eller Konkurrencerådet har godkendt den.

 

Styrelsen har endnu ikke taget stilling til, om fusionen opfylder betingelserne for at blive behandlet efter den forenklede procedure.

 

Autocentralen.com Holding ApS  er en del af Autocentralen koncernen. Autocentralen.com Holding ApS ejer en række bilforretninger, der drives under navnet Autocentralen. Koncernen beskæftiger ca. 330 medarbejdere og repræsenterer bilmærkerne SKODA, Volkswagen,Hyundai, Opel, Honda, Citroen og Nissan.

Autocentralen koncernen ejer derudover en række ejendomme, der bl.a. fungerer som bilhuse for koncernens forretninger. Autocentralen ejer også virksomheden John’s Bilpleje ApS, hvis aktiviteter består i rustbehandling, autolakering og bilpleje.

Semler Retail Horsens A/S er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største koncern i automobilbranchen. Semler Gruppens aktiviteter består i import og salg af biler, herunder originale reservedele og tilbehør, samt værkstedsdrift. Semler Gruppen er autoriseret importør af bilmærkerne Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA og Porsche.

Fusionen angår de danske markeder for henholdsvis salg af biler, reservedele til biler og reparationsydelser til biler.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opfordrer alle interesserede til at komme med eventuelle bemærkninger til fusionen senest mandag den 11. september 2017 kl. 12.00. 

Bemærkninger sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Mail: kfst@kfst.dk

Mrk.: Fusion Autocentralen.com Holding / Semler Retail Horsens

Yderligere oplysninger om fusionen kan fås hos chefkonsulent Sigurd Slot Jacobsen (4171 5271 / ssj@kfst.dk).

Notifikationer om fusioner, vejledninger og andet konkurrencestof

Når du abonnerer på denne mail, modtager du løbende nyt om fusionsanmeldelser og -godkendelser, vejledninger mv. Det er for dig, der arbejder professionelt inden for området.