Øvrige nyheder

Forenklet anmeldelse af fusion mellem Eniig Fiber A/S og Verdo Tele A/S

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget en forenklet anmeldelse af Eniig Fiber A/S’ erhvervelse af en mindre del af Verdo Tele A/S’ fiberbaserede elektroniske kommunikationsnet med tilhørende kunder.

Fusionen udgør efter parternes vurdering en fusion omfattet af konkurrencelovens bestemmelser om fusionskontrol, idet de har fået fusionen henvist fra Erhvervsstyrelsen i medfør af telelovens § 51a. Det betyder, at fusionen ikke må gennemføres, før enten Konkurrencerådet eller Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har godkendt den.

Fusionen er anmeldt forenklet. Styrelsen har endnu ikke taget stilling til, om fusionen opfylder betingelserne herfor. 

Eniig Fiber A/S er en del af Eniig-koncernen, som har aktiviteter inden for fiberoptisk internet, el- og varmeforsyning, energisalg, og andre energirelaterede aktiviteter. Eniig Fiber A/S beskæftiger sig derudover med etablering og drift af kommunikationsinfrastruktur og leverer tv og andre teleindholdstjenester. Eniig Fiber A/S udbyder Waoo-produkter inden for tv, internet og telefoni samt højhastighedsinternet til erhvervsdrivende gennem Nianet.

Verdo Tele A/S er en del af Verdo-koncernen, som har aktiviteter inden for fiberoptisk internet, el- og varmeforsyning, energisalg, og andre energirelaterede aktiviteter. Verdo Tele A/S beskæftiger sig med etablering og drift af kommunikationsinfrastruktur. Verdo Tele A/S leverer i begrænset omfang også højhastighedsinternet til erhvervsdrivende gennem Nianet.

Med erhvervelsen får Eniig Fiber A/S ejerskab til en mindre del af Verdo Tele A/S’ fiberinfrastruktur og tilhørende kunder. Eniig Fiber A/S opnår efter overdragelsen ingen kontrol med selskabet Verdo Tele A/S.

Styrelsen opfordrer alle interesserede til at komme med eventuelle bemærkninger til fusionen senest fredag den 9. december 2016 kl. 12:00.

Bemærkninger sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
mail: kfst@kfst.dk

Mrk.: Fusion – Eniig Fiber/Verdo Tele

Yderligere oplysninger om fusionen kan fås hos fuldmægtig Helena Forchhammer, tlf. 4171 5105, hbf@kfst.dk

Notifikationer om fusioner, vejledninger og andet konkurrencestof

Når du abonnerer på denne mail, modtager du løbende nyt om fusionsanmeldelser og -godkendelser, vejledninger mv. Det er for dig, der arbejder professionelt inden for området.