Øvrige nyheder

Varsling af almindelig anmeldelse af Imerco Holding A/S’ erhvervelse af enekontrol med Inspiration A/S

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget udkast til en almindelig anmeldelse af Imerco Holding A/S’ erhvervelse af 100 pct. af aktierne i Inspiration A/S og dermed erhvervelsen af enekontrol. Inspiration A/S er inden transaktionen ejet af 3C Retail A/S.

Transaktionen udgør efter parternes vurdering en fusion omfattet af konkurrencelovens regler om fusionskontrol. Det betyder, at fusionen ikke må gennemføres, før Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen eller Konkurrencerådet har godkendt den.

Imerco A/S, der er 100 pct. ejet af Imerco Holding A/S, er en detailkæde, der sælger boligartikler, herunder gaveartikler, køkkenartikler, el-artikler og bordartikler.

Inspiration A/S er også en detailkæde, som sælger boligartikler, herunder gaveartikler, køkkenartikler, el-artikler og bordartikler.

Styrelsen opfordrer alle interesserede til at komme med eventuelle bemærkninger til fusionen senest fredag den 7. oktober 2016 kl. 12.

Bemærkninger sendes til:
Konkurrence-og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
E-mail kfst@kfst.dk

Mrk.: Fusion Imerco/Inspiration

Yderligere oplysninger om fusionen kan fås hos specialkonsulent Sigurd Slot Jacobsen på tlf. 4171 5271 / e-mail ssj@kfst.dk, hos fuldmægtig Peter Mouritzen på tlf. 4171 5246 / e-mail pmo@kfst.dk, eller hos fuldmægtig Lasse Bo Szuwalski Hansen på tlf. 4171 5019 / e-mail lbh@kfst.dk.

Notifikationer om fusioner, vejledninger og andet konkurrencestof

Når du abonnerer på denne mail, modtager du løbende nyt om fusionsanmeldelser og -godkendelser, vejledninger mv. Det er for dig, der arbejder professionelt inden for området.