Forbrugerforhold

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen håndhæver en række forbrugerbeskyttende regler og understøtter rammerne for samspillet mellem forbrugere og virksomheder med det formål at skabe velfungerende markeder, vækst og høj forbrugervelfærd.

Styrelsen bidrager til udvikling af ny forbrugerpolitik og regulering, analyserer markedsforhold samt formidler forbrugerinformation til forbrugere og virksomheder.

Nyheder

Konkurrencerådets realkreditanalyse kommer 18. august

19. juni 2017

Konkurrencerådets analyse af konkurrencen på realkreditmarkedet bliver offentliggjort 18. august 2017.

Publikation: Når konkurrenter ejer (dele af) hinanden

15. juni 2017

En fusion, hvor en virksomhed overtager kontrollen med en konkurrent, kan hæmme den effektive konkurrence og fx give højere priser og dårligere produktudbud. Derfor er større fusioner omfattet af fusionskontrol.

Danske forbrugerforhold får karakteren middel

15. juni 2017

Danskerne har placeret Danmark i midterfeltet, hvad angår deres oplevelse af forbrugerforholdene. Blandt ti sammenlignelige lande får det danske forbrugerforholdsindeks en femteplads. Ses der på de enkelte markeder scorer Danmark dog lavere end gennemsnittet på 36 ud af 42 markeder.

Konkurrencerådet analyserer konkurrencen på pensionsmarkedet

12. juni 2017

Konkurrencerådet igangsætter en analyse af konkurrencen på pensionsmarkedet. Den danske pensionsformue er på omkring 4.000 milliarder kroner, og umiddelbart ser det ud til, at forbrugernes mobilitet er meget begrænset.

PRESSEKONTAKT

Kontakt presseafdelingen på telefon 41 71 50 98.