Forbrugerforhold

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen håndhæver en række forbrugerbeskyttende regler og understøtter rammerne for samspillet mellem forbrugere og virksomheder med det formål at skabe velfungerende markeder, vækst og høj forbrugervelfærd.

Styrelsen bidrager til udvikling af ny forbrugerpolitik og regulering, analyserer markedsforhold samt formidler forbrugerinformation til forbrugere og virksomheder.

Nyheder

Konkurrencerådet: Boligejerne går glip af konkurrencegevinster

18. august 2017

Det danske realkreditsystem giver danskerne adgang til boliglån på gode vilkår og til forholdsvis lave renter. Men der er et klart potentiale for, at boligejerne kan høste gevinster, hvis konkurrencen bliver forbedret, konkluderer Konkurrencerådet i sin analyse af konkurrencen på realkreditmarkedet.

Pressemøde om Konkurrencerådets realkreditanalyse

16. august 2017

Konkurrencerådets formand, Christian Schultz, inviterer til pressemøde om Konkurrencerådets analyse af konkurrencen på markedet for realkreditlån til privatkunder.

Konkurrencerådet griber ind i Imerco/Inspiration-fusion

16. august 2017

Konkurrencerådet har godkendt fusionen mellem Imerco og Inspiration, efter at parterne har afgivet tilsagn. Tilsagnene indebærer, at Imerco alene overtager godt halvdelen af Inspirations butikker, og at den hidtidige ejer af Inspiration forpligter sig til at drive de resterende butikker videre samt investere yderligere i en ny og levedygtig kæde.

VVS-firma får millionbøde for karteldeltagelse

15. august 2017

Fredensborg VVS-Teknik A/S har betalt en bøde på én million kroner for at have koordineret tilbud med en konkurrent på fem byggeprojekter. Bødens størrelse er nedsat på grund af særlige forhold.

PRESSEKONTAKT

Kontakt presseafdelingen på telefon 41 71 50 98.