Gå til resume Gå til indhold
 

Tilmeld din virksomhed

huset

Synspunkter

Nyt Konkurrenceråd til gavn for dig og mig

13. juli 2015
Den 1. juli tiltrådte et nyt Konkurrenceråd. Hvorfor er det vigtigt for lige netop dig? Svaret er simpelt: En effektiv konkurrence er vigtig for os alle, og den er Konkurrencerådet med til at sikre.
Se flere synspunkter

Nyheder

 • Jakob Hald bliver ny direktør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

  25. november 2015

  Afdelingschef i Skatteministeriet Jakob Hald bliver ny direktør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Han tiltræder stillingen den 1. januar 2016.

 • Folketinget vedtager ny udbudslov

  19. november 2015

  Folketinget har i dag vedtaget en ny udbudslov. Loven skal bidrage til bedre udbud og dermed mere konkurrence om offentlige indkøb til gavn for både det private erhvervsliv og de offentlige myndigheder. Loven træder i kraft den 1. januar 2016.

 • Dom åbner for behandling af 833 flysager

  Pressemeddelelse

  18. november 2015

  Østre Landsret har i dag givet en forbruger medhold i, at rejsebureauet Goleif var forpligtet til at betale forbrugerens hjemrejseudgifter, da flyselskabet Cimber Sterling gik konkurs. Dommen har betydning for behandlingen af 833 lignende flysager i Forbrugerklagenævnet.

 • Ny analyse: Sådan lykkes offentlige og private med samarbejde om nyskabende løsninger

  12. november 2015

  En ny analyse om offentlig-private innovationspartnerskaber (OPI) giver anbefalinger til, hvordan det offentlige og private virksomheder bedst styrer samarbejdet succesfuldt i mål. Rådet for Offentlig-Privat Samarbejde står bag analysen.

Se alle nyheder