Vi indsamler, analyserer og formidler viden om konkurrence- og forbrugerforhold i vores arbejde for at fremme velfungerende markeder.

HAR DU MISTANKE OM ET KARTEL?

Så ring på 41 93 94 95. Du kan også sende en e-mail eller forblive anonym ved at kontakte os via vores krypterede forbindelse.

Synspunkter

Et godt hotel til prisen

31. januar 2017

Et lækkert hotelværelse til en god pris. Det ønske har mange danskere. I Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har vi fokus på at sikre effektiv konkurrence på markedet for hotelbooking.

OFFENTLIGGØRELSER

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Tymphany Group’s erhvervelse af enekontrol over Bang og Olufsen, s.r.o.

22. maj 2017

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 17. maj 2017 en forenklet anmeldelse af en fusion mellem Tymphany Acoustic Technology HK Limited og Bang & Olufsen, s.r.o.

 • Nyheder

  Realkreditanalysen er ikke afsluttet

  22. maj 2017

  Konkurrencerådets analyse af konkurrencen på realkreditmarkedet er ikke afsluttet. Der foreligger et fortroligt udkast til analysen, som Inside Business har skrevet om.

 • Folketinget vedtager ny markedsføringslov

  25. april 2017

  Folketinget har i dag vedtaget en ny markedsføringslov, der har til formål at forbedre konkurrencevilkårene for virksomheder og sikre gode rammer for forbrugere. Loven træder i kraft 1. juli 2017.

 • METRO dømt for at tilbageholde fusionsoplysninger

  24. april 2017

  Retten i Glostrup har idømt grossistvirksomheden METRO Cash & Carry Danmark en bøde for at tilbageholde oplysninger i forbindelse med Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens behandling af en fusionsanmeldelse i 2014.

 • Øget konkurrence mellem portaler for hotelbooking

  21. april 2017

  Konkurrencen mellem de bookingportaler, der markedsfører blandt andre danske hoteller, ser ud til at være styrket i et vist omfang efter ændringen af portalernes prisklausuler. Det viser EU's undersøgelse, der blandt andet er baseret på svar fra 1.600 hoteller i ti lande.