Gå til resume Gå til indhold
 

Find afgørelse

Alle afgørelser
Agnete Gersing

Synspunkter

Et ønske om det umulige

30. september 2014
Nykredit har varslet prisstigninger på boliglån for en stor gruppe kunder. Priserne for kursskæring hæves til konkurrenternes niveau. I juni afgjorde Højesteret, at Nykredit ikke måtte hæve prisen på samme kunders boliglån gennem bidragssatser, fordi Nykredit er forpligtet af et såkaldt tilsagn. Nykredit gav tilsagnet til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i 2003 for at få godkendt en fusion med Totalkredit.
Se flere synspunkter

Nyheder

 • Ny vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

  Pressemeddelelse

  09. oktober 2014

  Niels C. Beier tiltræder som vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i november 2014. Han får ansvaret for lovforberedende arbejde, policy, forbrugerklager, offentlig konkurrence, kommunikation, Forsyningssekretariatet og Stormrådets sekretariat.

 • Millionbøder på vej til virksomheder i byggekartel

  Pressemeddelelse

  06. oktober 2014

  Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK) har udstedt bødeforelæg for i alt mere end 27 mio. kr. til 25 virksomheder i det såkaldte byggekartel. Det oplyser chefen for SØIK, statsadvokat Morten Niels Jakobsen, der karakteriserer kartelsagen som en af de mest omfattende, som man hidtil har set i Danmark.

 • Når brancheforeningers kommunikation bliver ulovlig

  Pressemeddelelse

  29. september 2014

  Erhvervslivet har efterspurgt vejledning om, hvad brancheforeninger må og ikke må i forhold til konkurrenceloven, når de kommunikerer med deres medlemmer. Og der har gennem tiden været flere sager om brancheforeningers brud på konkurrenceloven. På den baggrund udgiver Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen vejledningen "Informationsaktiviteter i brancheforeninger".

 • Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen undersøger markedet for kviklån

  Pressemeddelelse

  16. september 2014

  Stadig flere danskere optager kviklån, men der eksisterer ikke noget samlet overblik over omfanget af kviklån, udbyderne og lånerne. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen gennemfører en undersøgelse for at tage temperaturen på markedet for kviklån i Danmark.

Se alle nyheder
 

Kontakt

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Telefon: 4171 5000

Mandag - torsdag kl. 9.00 - 16.00

fredag 9.00 - 15.00


Fax: 41715100

Mail: kfst@kfst.dk

CVR: 10294819

EAN: 5798000018006

tip

Har du et tip?

Vi har brug for hjælp til at afsløre karteller og andre overtrædelser af konkurrenceloven. Derfor vil vi gerne høre fra dig, hvis du opdager eller hører om mulige brud på konkurrencereglerne.


Afgørende beviser kan let bortskaffes. Derfor er det vigtigt for os, hvis du kan skaffe dokumentation i form af for eksempel emails eller skriftlige aftaler.


Kontakt os her

Forbrugerhotlinen

Du kan få vejledning om dine rettigheder som forbruger og erhvervsdrivende i forbindelse med køb og salg af varer og tjenesteydelser.