Gå til resume Gå til indhold
 

Det store byggekartel

krankrog

Foreløbigt betalte bøder:

• 9 virksomheder.
• 11 ledende medarbejdere.
• 17,8 millioner kroner.

Find afgørelse

Alle afgørelser
huset

Synspunkter

Når konkurrenter mødes

26. november 2014
Ved du, hvad du må – og ikke må – tale med dine konkurrenter om, når I mødes i brancheforeningen? Risikoen for at overtræde konkurrenceloven kan være stor, når du mødes med dine konkurrenter.
Se flere synspunkter

Nyheder

 • Stort potentiale for mere konkurrence om offentlige opgaver

  Pressemeddelelse

  18. december 2014

  Potentialet for at skabe konkurrence om offentlige opgaver er stadig stort. Og antallet af klager over udbud er faldet markant. Det er nogle af resultaterne i ”Status for offentlig konkurrence 2014,” som Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen offentliggør i dag.

 • Revisionsvirksomheder tog forskud på fusion

  Pressemeddelelse

  17. december 2014

  Konkurrencerådet har afgjort, at revisionsvirksomhederne KPMG Danmark og EY delvist gennemførte deres fusion, før den blev godkendt. Det var i strid med reglerne om fusionskontrol.

 • Brancheforening opfordrede speciallæger til færre behandlinger

  Pressemeddelelse

  17. december 2014

  De praktiserende speciallægers brancheforening har opfordret medlemmerne til at udføre færre behandlinger. Sundhedsministeren har imidlertid besluttet, at foreningens adfærd er en direkte og nødvendig følge af sundhedslovgivningen. Dermed er Konkurrencerådet afskåret fra at gribe ind.

 • Forbrugerne: De her brancher volder os problemer

  Pressemeddelelse

  06. december 2014

  Tv-abonnementer, bank og internet er blandt de markeder, der scorer dårligst hos forbrugerne i en ny analyse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. På den offentlige forbrugerportal, forbrug.dk, lanceres samtidig et større tema, som kan inspirere forbrugerne til at navigere bedre på komplekse markeder.

Se alle nyheder