Vejledninger og analyser

Sådan laver du et udbud med forhandling

Når du skal lave et EU-udbud, kan du vælge at lave et udbud med forhandling. Du starter med at udarbejde et indledende materiale. På baggrund af dette kan potentielle leverandører ansøge om at afgive tilbud.

Når du skal lave et EU-udbud, kan du vælge at lave et udbud med forhandling. Du starter med at udarbejde et indledende materiale. På baggrund af dette kan potentielle leverandører ansøge om at afgive tilbud. Herefter udvælger du så de bedst egnede, og kan derefter indgå i individuelle forhandlinger med dem.

På baggrund af forhandlingerne kan du tilpasse det dit udbudsmateriale, og de potentielle leverandører kan give deres endelige tilbud.

Hvordan du gør alt dette, kan du få gennemgået i e-læringskurset "Sådan laver du et udbud med forhandling". Kurset er udviklet af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i samarbejde med Kammeradvokaten/ Advokatfirmaet Poul Schmidt, og indeholder to moduler. I det første modul lærer du om det faglige indhold, og det andet modul er en test.

E-læringskurset er tilgængeligt for alle. Men adgang forudsætter, at du er oprettet i Campus. 

 

Er du offentligt ansat?

Tilmeld dig i Campus

E-læringskurset "Sådan laver du et udbud med forhandling" indgår i et katalog af fællesoffentlige kurser henvendt til ansatte fra staten, kommuner, selvejesektoren og regioner. Ansatte i statsinstitutioner har automatisk en intern bruger i Campus med adgang til det fulde katalog. Er du i tvivl, om din institution er omfattet af Campus?

Se oversigten over tilsluttede institutioner

 

Er du ekstern bruger?

Du kan oprette dig som ekstern bruger og efterfølgende tilmelde dig kurset, når du er logget ind. I Campus kan du se oplysninger om kurset og følge med i din læringshistorik.

Opret dig som bruger i Campus

 

Kurset er udviklet i 2017 og teknisk opdateret i 2019 af Kammeradvokaten/ Advokatfirmaet Poul Schmidt og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Kurset et ikke opdateret i forhold til de ændringer af udbudsloven, der er trådt i kraft 1. juli 2022.

Siden er senest opdateret 1. februar 2023

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet: Nyt om udbud

I nyhedsbrevet orienterer styrelsen løbende om de nyeste vejledninger, udbudsregler, arrangementer om udbud og andre nyheder om udbud og indkøb.