Vejledninger og analyser

Sådan laver du et offentligt udbud

Offentligt udbud er en af de udbudsprocedurer, du kan vælge at bruge, når du skal lave et EU-udbud. Det er den procedure, der sikrer den bredeste konkurrence om din opgave.

Dette kursus gennemgår, hvordan du udarbejder et offentligt udbud, og hvad udbudsmaterialet skal indeholde. Du får også vist, hvordan du laver en tilbudsvurdering, og hvilke regler der gælder for evaluering af tilbud. Når du har valgt leverandør, skal kontrakten underskrives - du vil både få indsigt i de regler der gælder for dette, og hvordan du skal forholde dig til en eventuel klage fra en forbigået tilbudsgiver.

Kurset indeholder to moduler. I det første modul lærer du om det faglige indhold, og det efterfølgende modul er en test. 

Tilmeld dig i Campus


Kurset er et Campus e-læringskursus udviklet i 2017 og teknisk opdateret i 2019 af Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet: Nyt om udbud

I nyhedsbrevet orienterer styrelsen løbende om de nyeste vejledninger, udbudsregler, arrangementer om udbud og andre nyheder om udbud og indkøb.