Pressemeddelelse

Nyt om offentliggørelsen af Konkurrencerådets advokatanalyse

Konkurrencerådet offentliggør sin analyse af konkurrencen i advokatbranchen torsdag den 14. januar. Der var planlagt et virtuelt pressemøde, som aflyses.

Cirka klokken 8 torsdag den 14. januar vil Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen på sin hjemmeside (www.kfst.dk) offentliggøre Konkurrencerådets analyse af konkurrencen i advokatbranchen. 

Journalister, der har spørgsmål eller er interesserede i kommentarer fra Konkurrencerådets formand, professor Christian Schultz, kan kontakte Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen med henblik på at blive ringet op torsdag formiddag.

Oprindelig var der planlagt et virtuelt pressemøde, som aflyses. Det skyldes forlængelsen af de skærpede restriktioner, der blandt andet indebærer, at mødet kun kan afvikles fra hjemmearbejdspladser, hvilket styrelsen har fundet uhensigtsmæssigt.

Der har vist sig en stor interesse for pressemødet fra andre end medierne. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen vil arrangere en offentlig præsentation af analysen, senere.

Journalister, der har spørgsmål eller ønsker kommentarer umiddelbart efter offentliggørelsen af analysen, kan allerede nu kontakte Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens kommunikationschef, Hanne Arentoft, på telefon 25 54 77 88 eller mail.

Faktaboks

Til sammen udgør Konkurrencerådet og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen en uafhængig konkurrencemyndighed, som kan udarbejde selvstændige konkurrenceanalyser.

Pressemeddelelser fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Når du tilmelder dig, vil du modtage alle pressemeddelelser fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, herunder om Konkurrencerådets afgørelser, analyser m.v.

For at se dette indhold, skal du acceptere cookies.