Offentlig konkurrence

 

Her på siderne om Offentlig konkurrence finder du indhold om udbudsreglerne under Udbud. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen udfører det lovforberedende arbejde på det udbudsretlige område og udarbejder b.la. vejledninger om udbudsreglerne. Brug Få svar om udbud, hvis du søger svar på et spørgsmål om udbud - vi har 291 svar klar. Styrelsen udarbejder også løbende analyser af offentlig-privat samarbejde (OPS). Indhold om offentlig-private partnerskaber (OPP) finder du under Offentlig-privat samarbejde.

NYHEDER

Ny oversigt med danske OPP-projekter

10. april 2018

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen offentliggør i dag en oversigt på styrelsens hjemmeside, der gør det muligt at se alle kendte danske offentlig-private partnerskaber - såkaldte OPP’er – der er etableret siden 2004.

Kom til dialogmøder om evalueringsmetoder

07. marts 2018

Hvordan får du effektivt evalueret tilbud i forbindelse med et udbud? Kom til dialogmøde og få en gennemgang af udbudsreglerne og se eksempler på, hvordan du anvender prismodeller i praksis. Hør også, hvordan evaluering foregår i to af landets store kommuner: København og Odense. Dialogmøderne afholdes i København den 22. marts og i Odense den 24. april 2018.

Ny vejledning om evaluering af tilbud på offentlige udbud

01. marts 2018

Hvilken metode skal du bruge til at finde den rette vinder af dit udbud? Der kan være mange overvejelser, når ordregivere skal vurdere, hvordan en evalueringsmodel skal skrues sammen, så den virker efter hensigten. Ny vejledning fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen gennemgår seks forskellige evalueringsmodeller.

Søg nemmere efter certifikater til udbud i eCertis

28. februar 2018

Nu er det blevet nemmere at bruge eCertis - EU-Kommissionens online informationssystem. Systemet er blevet udviklet med et dansk interface og udvidede søgemuligheder.

VEJLEDNINGER & ANALYSER

Se oversigten med udgivelser fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen om udbudsloven og offentlig konkurrence.