NYHEDER

Fremgang i anvendelsen af ”følg eller forklar”-princippet om sociale klausuler

29. august 2017

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har gennemført den årlige evaluering af statslige ordregiveres brug af følg eller forklar-princippet om sociale klausuler ved uddannelses- og praktikaftaler.

Ny viden om transaktionsomkostninger offentliggøres i dag på konference

28. august 2017

Center for forskning i offentlig-privat samspil (COPS) udgiver i dag rapporten ”Private virksomheders transaktionsomkostninger ved offentlige udbud”. Sammen med COPS er Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i dag værter for en konference om transaktionsomkostninger i DGI-byen i København, hvor erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) også deltager.

Dialogmøde om dokumentation ved udbud

30. juni 2017

Hvad skal du være særligt opmærksom på, når du kræver dokumentation ved udbud? Og er du som tilbudsgiver lidt usikker på, hvilken dokumentation du skal fremlægge? Kom til dialogmøde i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og få klarhed over udbudsreglerne om dokumentation. Hør også, hvordan du bruger Europa-Kommissionens database e-Certis.

Ny vejledning om dokumentation ved udbud

30. juni 2017

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen udgiver nu en udvidet vejleding om ESPD, der også gennemgår spørgsmål om dokumentation for oplysningerne afgivet i ESPD’et samt vejleder i brugen af e-Certis.

VEJLEDNINGER & ANALYSER

Se oversigten med udgivelser fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen om offentlig konkurrence og udbudsloven.