Øvrige nyheder

Webinar om ikke-påvirkelige omkostninger: Erstatninger, dyrkningsaftaler mv.

Webinar om ikke-påvirkelige omkostninger: Erstatninger, dyrkningsaftaler mv.

Før indberetningen til de økonomiske rammer åbner, afholder vi et webinar om ikke-påvirkelige omkostninger til erstatninger og aftaler om dyrkningsrestriktioner eller andre restriktioner i arealanvendelse. Webinaret vil blive afholdt den 24. februar kl. 13-14. I kan tilmelde jer webinaret ved at skrive en mail til vand@kfst.dk.

_______________________________________________

Webinar om benchmarking: Øvrige aktiver og særlige forhold

Husk at vi i forbindelse med årets indberetning afholder vi også et webinar om indberetning af og vores efterfølgende behandling af øvrige aktiver og særlige forhold i benchmarkingen. Webinaret vil blive afholdt d. 9. marts kl. 13 – 14. I kan tilmelde jer webinaret ved at skrive en mail til vand@kfst.dk.

____

Podcast om effektiviseringskrav og drikkevandskvalitet

Hvis du ikke allerede har hørt den, kan du lytte til vores podcast om effektiviseringskravenes betydning for drikkevandskvaliteten. Podcasten tager udgangspunkt i forskningsartiklen ”Price cap regulation and water quality” som vi udgav i Journal of Regulatory Affairs i 2021. I artiklen vises det, at indførslen af et prisloft ikke har betydet en nedgang i drikkevandskvaliteten.

>Gå til podcasts

 

VandNyt i din indbakke

Nyhedsbrevet Vandnyt er information fra Forsyningssekretariatet til vandselskaber og andre interesserede om prisreguleringen af vandsektoren.