Øvrige nyheder

Anmeldelse af Handelsselskabet NCG 2 A/S’ erhvervelse af enekontrol over Autonorden A/S

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har den 24. oktober modtaget et udkast til anmeldelse af Handelsselskabet af NCG 2 A/S’ erhvervelse af Autonorden A/S.

Transaktionen udgør efter parternes vurdering en fusion omfattet af konkurrencelovens bestemmelser om fusionskontrol. Det betyder, at fusionen ikke må gennemføres, før den er godkendt af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen eller Konkurrencerådet.

Overdragelsen sker som en aktivoverdragelse og indebærer, at Handelsseksabet af NCG 2 A/S erhverver enekontrol over Autonorden A/S.

Handelsselskabet af NCG 2 A/S er 100 pct. ejet af Terminalen A/S, der er en del af Nic. Christiansen Gruppen, der importerer, distribuerer, sælger, servicerer og udbyder leasing og finansiering af biler i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Baltikum. Nic. Christiansen Gruppen importerer bilmærkerne Hyundai, Jaguar og Land Rover og dertil tilhørende originale reservedele.  

Terminalen A/S består af seks forretninger, der forhandler nye og brugte personbiler, og seks værksteder. Terminalen forhandler nye personbiler af mærkerne Hyundai, Honda, Suzuki, Mazda, Nissan og Toyota. Terminalen har forretninger og værksteder i Aarhus, Esbjerg, Odense, Taastrup og Birkerød.

Nic. Christiansen Gruppen ejer derudover bilforhandlerkæden Bayern AutoGroup, der er BMW- og Mini-forhandler, samt British MotorGroup, der forhandler Jaguar og Land Rover.

Autonorden A/S driver ligeledes virksomhed med forhandling af nye person- og varebiler, brugte biler samt service og reparationer og reservedelssalg. Autonorden A/S forhandler nye biler af mærkerne Nissan, Fiat og Maxus.

Autonorden A/S er ejet af Kasper Norden Holding ApS og driver virksomhed i Kastrup.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opfordrer alle interesserede til at komme med eventuelle bemærkninger til fusionen senest den 24. november kl. 12.

Bemærkninger sendes til:
Konkurrence-og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
E-mail kfst@kfst.dk 

Mrk.: Fusion Autonorden/Terminalen

Yderligere oplysninger om fusionen kan fås hos Fuldmægtig Charlotte Brandt, tlf. 4171 5067 eller e-mail char@kfst.dk eller Andreas Kusk, tlf. 4171 5348 eller e-mail anku@kfst.dk

Notifikationer om fusioner, vejledninger og andet konkurrencestof

Når du abonnerer på denne mail, modtager du løbende nyt om fusionsanmeldelser og -godkendelser, vejledninger mv. Det er for dig, der arbejder professionelt inden for området.