Øvrige nyheder

Forenklet anmeldelse af Autocentralen-koncernens erhvervelse af enekontrol over GranTurismo Cars A/S

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget udkast til anmeldelse af Autocentralen.com Holding ApS og Autocentralen Medarbejderholding ApS’ (herefter samlet ”Autocentralen-koncernen”) erhvervelse af enekontrol over GranTurismo Cars A/S.

Transaktionen udgør efter parternes vurdering en fusion omfattet af konkurrencelovens bestemmelser om fusionskontrol, hvilket betyder, at fusionen ikke må gennemføres, før enten Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen eller Konkurrencerådet har godkendt den.

 

Udkastet til anmeldelse af fusionen lægger op til en forenklet anmeldelse. Styrelsen har endnu ikke taget stilling til, om fusionen opfylder betingelserne for at blive behandlet efter den forenklede procedure.

 

Autocentralen-koncernen er primært aktiv inden for salg og service af nye og brugte personbiler (herunder biler i premium- og luksusklassen) og varebiler, salg af reservedele og tilbehør samt drift af værksteder. Autocentralen er autoriseret forhandler og servicepartner for bilmærkerne Skoda, Volkswagen, Seat, Hyundai, Honda, Citroën, Cupra og Nissan. Herudover er Autocentralen autoriseret servicepartner for Audi og Opel. Autocentralen-koncernen har i dag forretninger i Kolding, Esbjerg, Haderslev, Vejen, Horsens og Vejle. Autocentralen-koncernen formidler desuden i meget begrænset omfang flexleasingydelser.

 

GranTurismo Cars A/S’ aktivitet består i salg af brugte personbiler i premium- og luksusklassen samt formidling af flexleasingydelser. Virksomheden er beliggende i Albertslund.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opfordrer alle interesserede til at komme med eventuelle bemærkninger til fusionen senest den 20. juni 2022 kl. 12.

 

Bemærkninger sendes til:

Konkurrence-og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

E-mail kfst@kfst.dk 

 

Mrk.: Fusion Autocentralen/GranTurismo Cars

 

Yderligere oplysninger om fusionen kan fås hos Nanna Snitkjær, tlf. 4171 5230 eller e-mail nvh@kfst.dk

Notifikationer om fusioner, vejledninger og andet konkurrencestof

Når du abonnerer på denne mail, modtager du løbende nyt om fusionsanmeldelser og -godkendelser, vejledninger mv. Det er for dig, der arbejder professionelt inden for området.