Øvrige nyheder

Almindelig anmeldelse af Brødrene A & O Johansen A/S erhvervelse af EA Værktøj Engros A/S og EA Værktøj Ejendomme A/S

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har den 28. januar 2022 modtaget et udkast til en almindelig anmeldelse af transaktionen, hvor Brødrene A & O Johansen A/S erhverver EA Værktøj Engros A/S og EA Værktøj Ejendomme A/S.

Transaktionen udgør efter parternes vurdering en fusion omfattet af konkurrencelovens bestemmelser om fusionskontrol, hvilket betyder, at fusionen ikke må gennemføres, før enten Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen eller Konkurrencerådet har godkendt den.

EA Værktøj Engros A/S har et varesortiment primært inden for håndværkerværktøj, arbejdsbeklædning, sikkerhedsudstyr, bygningsbeslag, el-værktøj. Herudover har EA Værktøj Engros A/S et mindre varesortiment inden for el, VVS (varme, ventilation og sanitet), kemi, rengøring og haveredskaber. EA Værktøj Engros A/S har butikker i Fredericia, Esbjerg, Vejle, Århus, Odense, Middelfart og Brøndby.

EA Værktøj Ejendomme A/S er aktiv inden for udlejning af ejendomme til EA Værktøj Engros A/S.

Brødrene A & O Johansen A/S er en handels- og vidensvirksomhed, som har et bredt varesortiment inden for VVS-artikler, VA-artikler (vand og afløb), VVT-artikler (værktøj og logistikværktøj) samt el-artikler. Brødrene A & O Johansen A/S er landsdækkende med 51 butikker, herunder også i Fredericia, Esbjerg, Vejle, Århus og Odense.  

Styrelsen opfordrer alle interesserede til at komme med eventuelle bemærkninger til fusionen senest den 9. marts 2022, kl. 12.

Bemærkninger sendes til:
Konkurrence-og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
E-mail: kfst@kfst.dk 

Mrk.: Fusion AO Johansen/EA Værktøj

Yderligere oplysninger om fusionen kan fås hos fuldmægtig Elisabeth Simonsen, tlf. 4171 5070 eller e-mail esi@kfst.dk

Notifikationer om fusioner, vejledninger og andet konkurrencestof

Når du abonnerer på denne mail, modtager du løbende nyt om fusionsanmeldelser og -godkendelser, vejledninger mv. Det er for dig, der arbejder professionelt inden for området.