Øvrige nyheder

Webinarer om de nye Platform-to-Business-regler

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen holder i maj og juni en række webinarer for erhvervsdrivende, som sælger via eller som driver en såkaldt digital platform. Temaet er de nye platform-to-business-regler (P2B), som medfører, at digitale platforme skal efterleve en række nye krav, og at de erhvervsdrivende, som er til stede på digitale platforme, omvendt får nye rettigheder. Den nye lovgivning træder i kraft fra 1. juli.

De digitale platforme har fået stor betydning for danske forbrugere og virksomheder. Typisk samler platformene forskellige virksomheders tilbud, og de giver forbrugerne mere at vælge imellem, mens virksomhederne når bredere ud.

Planlagte webinarer

På webinarerne vil erhvervsdrivende få indsigt i de nye regler og krav til platforme, og hvad man kan gøre, hvis man som erhvervsdrivende oplever, at en platform ikke lever op lovgivningen.

Der bliver lejlighed til at stille spørgsmål og bidrage med egne erfaringer, så Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen får større indblik i de udfordringer, der kan være for virksomheder, som sælger via en platform.

Følgende webinarer er planlagt (opdateres løbende):

 • 28. maj – I samarbejde med Dansk Industri
  Kl. 8-9
  Tilmelding
  Oplægsholdere: Kirstine Rødsgaard Madsen og Camilla Rotevatn Knutsen
  Pris: Gratis

 • 4. juni – I samarbejde med FDIH
  Kl. 10-11
  Tilmelding  
  Oplægsholdere: Kirstine Rødsgaard Madsen og Camilla Rotevatn Knutsen
  Pris: 300 kroner, dog gratis for medlemmer af FDIH

 • 17. juni – I samarbejde med Dansk Erhverv
  Kl. 9-10.15
  Link til tilmelding: Følger senere 
  Oplægsholdere: Kirstine Rødsgaard Madsen og Camilla Rotevatn Knutsen
  Pris: Følger senere

For yderligere information kontakt chefkonsulent Kirstine Rødsgaard Madsen, telefon 4171 5173,  i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Notifikationer om fusioner, vejledninger og andet konkurrencestof

Når du abonnerer på denne mail, modtager du løbende nyt om fusionsanmeldelser og -godkendelser, vejledninger mv. Det er for dig, der arbejder professionelt inden for området.