Skip navigation

Sådan kontakter du os under regeringens tiltag mod coronavirus/COVID-19

12. marts 2020

Under regeringens tiltag mod coronavirus kan vi kontaktes på normal vis. En stor del af medarbejderne arbejder hjemmefra.

Har du spørgsmål til fx konkurrenceloven eller forbrugerforhold, eller er der noget, du mener Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen skal være opmærksom på, så er du velkommen til at kontakte os.

Adresse

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Telefon: 4171 5000
Mandag-torsdag kl. 9-16, fredag 9-15
Mail: kfst@kfst.dk
CVR: 10 29 48 19
EAN: 5798000018006

Vær opmærksom på, at ved opkald til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen sker det til mobiltakst. Vi ringer dig gerne op efterfølgende, hvis du ønsker det.

Presse

Pressehenvendelser til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen kan rettes til kommunikationschef Hanne Arentoft tlf. 4171 5098.

Kontakt dit konkurrencecenter

Du kan finde kontaktoplysningerne på en relevant medarbejder i et af konkurrencecentrene under Konkurrenceforhold/Kontakt.

Spørgsmål om udbud?

På bedreudbud.dk kan du få svar på spørgsmål om udbudsloven fra et hold af eksperter fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Har du spørgsmål til udbud.dk eller brug for vejledning for at kunne anvende udbud.dk, kan du kontakte Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen pr. e-mail på udbud.dk@kfst.dk.

Webmaster

Kontakt webmaster på webmaster@kfst.dk.

Sådan behandler vi person- og firmaoplysninger

Vi er opmærksomme på at beskytte og forsvarligt behandle alle personlige oplysninger, som vi modtager. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen videregiver aldrig personoplysninger til tredjeparter. Læs også vores privatlivspolitik.