Øvrige nyheder

Forenklet anmeldelse af StandbyCo V ApS’ køb af DACO 3010 Aps og ICO Nordic Holding ApS

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget et udkast til forenklet anmeldelse af StandbyCo V ApS’ erhvervelse af 100% af aktierne i DACO 3010 ApS, (CVR nr. 12 48 57 78) og ICO Nordic Holding ApS, (CVR nr. 34 90 28 79) (samlet "ICO Gruppen").

Transaktionen udgør efter parternes vurdering en fusion omfattet af konkurrencelovens bestemmelser om fusionskontrol, hvilket betyder, at fusionen ikke må gennemføres, før enten Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen eller Konkurrencerådet har godkendt den.

Udkastet til anmeldelse af fusionen lægger op til en forenklet anmeldelse. Styrelsen har endnu ikke taget stilling til, om fusionen opfylder betingelserne for at blive behandlet efter den forenklede procedure.

ICO Gruppen er en af Danmarks største promotor-virksomheder og arrangerer hvert år et stort antal koncerter, comedy shows og events. ICO-koncernen har hovedkontor i København og har ca. 11 medarbejdere. ICO-koncernen leverer ydelser til private, offentlige og kommercielle kunder.

StandbyCo V ApS er et nystiftet selskab, der ejes og kontrolleres af Waterland Private Equity, en uafhængig private equity-investeringsgruppe med 38 portefølje selskaber, primært i Holland, Belgien og Tyskland, specielt inden for forretningstjenester som ældrepleje, outsourcing og effektivitet, fritid og luksus og bæredygtighed. Af de 38 porteføljeselskaber er et selskab aktivt på det danske marked (Helgstrand Dressage).

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opfordrer alle interesserede til at komme med eventuelle bemærkninger til fusionen senest den 3. januar 2019 kl. 12.

Bemærkninger sendes til:

Konkurrence-og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

E-mail kfst@kfst.dk

Mrk.: Fusion StandbyCo/ICO Gruppen

Yderligere oplysninger om fusionen kan fås hos Nanna Snitkjær, tlf. 4171 5230 eller e-mail nvh@kfst.dk.

Notifikationer om fusioner, vejledninger og andet konkurrencestof

Når du abonnerer på denne mail, modtager du løbende nyt om fusionsanmeldelser og -godkendelser, vejledninger mv. Det er for dig, der arbejder professionelt inden for området.