Øvrige nyheder

Forenklet anmeldelse af Sentia Denmark Holding ApS' overtagelse af Netgroup A/S

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget et udkast til anmeldelse af Sentia Denmark Holding ApS' ("Sentia") overtagelse af Netgroup A/S ("Netgroup").

Transaktionen udgør efter parternes vurdering en fusion omfattet af konkurrencelovens bestemmelser om fusionskontrol. Det betyder, at fusionen ikke må gennemføres, før enten Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen eller Konkurrencerådet har godkendt den.


Udkastet til anmeldelse af fusionen lægger op til en forenklet anmeldelse. Styrelsen har endnu ikke taget stilling til, om fusionen opfylder betingelserne for at blive behandlet efter den forenklede procedure.


Sentia er ultimativt kontrolleret af Waterland Private Equity Investments B.V. (”Waterland”) og Infinius NV (”Infinius”).


Sentia er en dansk IT virksomhed, hvis hovedaktiviteter overordnet består i IT outsourcing, herunder i form af dedikeret hosting, offentlige cloud løsninger, housing-tjenester samt såkaldt managed networks. Sentia har også i begrænset omfang salg af hardware.


Netgroup er en dansk IT virksomhed, hvis hovedaktiviteter består i IT outsourcing, herunder i form af dedikeret hosting og offentlige cloud løsninger. Derudover udbyder Netgroup også housing-tjenester, managed networks samt salg af hardware.


Waterland og Infinius ejer desuden Combell Group, som gennem DanDomain og UnoEuro ligeledes udbyder hosting-tjenester i Danmark.


Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opfordrer alle interesserede til at komme med eventuelle bemærkninger til fusionen senest den 17. december 2018 kl. 12.

Bemærkninger sendes til:
Konkurrence-og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
E-mail kfst@kfst.dk

Mrk.: Fusion - Sentia/Netgroup
Yderligere oplysninger om fusionen kan fås hos specialkonsulent Mai Enø Andersen, e-mail mea@kfst.dk eller tlf. nr.: 41 71 51 94.

Notifikationer om fusioner, vejledninger og andet konkurrencestof

Når du abonnerer på denne mail, modtager du løbende nyt om fusionsanmeldelser og -godkendelser, vejledninger mv. Det er for dig, der arbejder professionelt inden for området.