Abonnér på nyheder

Her kan du tilmelde og afmelde dig styrelsens forskellige nyheder. Du kan også tilmelde dig nyheder fra Forbrugerombudsmanden, Forbruger Europa og den offentlige forbrugerportal, forbrug.dk.


Pressemeddelelser fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Pressemeddelelser om Konkurrencerådets afgørelser, publikationen "Velfungerende markeder", analyser mv.


Øvrige nyheder fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Nyheder om fusionsanmeldelser, vejledninger mv. til dig, der arbejder professionelt inden for området.

 


 

Nyt om udbud

Nyhedsbrev om vejledninger fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, nye regler på området samt nyheder om udbud og indkøb. Nyhedsbrevet er rettet mod indkøbere og andre udbudspraktikere.


Vandnyt

Nyhedsbrevet Vandnyt er information fra Forsyningssekretariatet til vandselskaber og andre interesserede om prisreguleringen af vandsektoren.


 

Nyt fra den offentlige forbrugerportal, forbrug.dk

Forbrug.dk sender løbende pressemeddelelser og nyhedsbreve ud om aktuelle emner i medierne, afgørelser, gode råd til forbrugerne mv.

 

Forbruger Europa

Forbruger Europa er det danske center i et europæisk netværk af forbrugercentre, der hjælper forbrugere ved køb over grænserne i EU. Forbruger Europa sender nyhedsbreve og pressemeddelelser ud om aktuelle emner. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er sekretariat for Forbruger Europa.

 

Forbrugerombudsmanden

Forbrugerombudsmanden fører blandt andet tilsyn med, at erhvervsdrivende overholder reglerne for markedsføring og udsender i den forbindelse løbende pressemeddelelser. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er sekretariat for Forbrugerombudsmanden. 

Sidst opdateret:   21. August 2017