Tech-virksomheder

Vil du hjælpe med at forbedre konkurrencen på tech-området?

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er i gang med en stor undersøgelse af konkurrencen på tech-området. Vi hører gerne fra alle, der har kendskab til tech-virksomheder, kunstig intelligens og digitale platforme.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen undersøger tech-området med fokus på tech-virksomheder og digitale platforme. Tech-virksomheder kan fx være digitale platforme som markedspladser, søgemaskiner, sociale medier eller bookingplatforme. Det kan også være udbydere og udviklere af cloud-tjenester, algoritmer og kunstig intelligens.

Ved at deltage er du med til at sikre, at Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen prioriterer sine ressourcer bedst muligt til fordel for danske virksomheder og forbrugere.

Fortæl om dine oplevelser

Tech survey 2023

Vi inviterer virksomheder, brancheforeninger, rådgivere og forskere med kendskab til tech-virksomheder og digitale platforme til at komme med input og viden om konkurrence- og markedsforholdene og de udfordringer, man som bruger har på disse markeder.

Deltag i undersøgelsen

Hvordan foregår det?

Det er frivilligt at svare på spørgsmålene, og det er muligt kun at besvare nogle af dem. Din besvarelse er anonym, medmindre du vælger, at vi må kontakte dig.

Du kan også svare på undersøgelsen ved at sende en mail eller ringe til os. I slutningen af spørgeskemaet er det muligt at uploade et eller flere dokumenter.

Spørgeskemaet kan besvares til og med den 27. oktober 2023.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til undersøgelsen, er du velkomne til at kontakte Kirstine Rødsgaard Madsen, chefkonsulent i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen på krm@kfst.dk eller telefon +4541715173.