konference med et folk

Dialogmøde om de nye regler for vurdering af pålidelighed i København

Hvad betyder de nye regler for dig, der er ordregiver og skal til at indhente vejledende udtalelser eller for en virksomhed, der vil dokumentere pålidelighed? Det kan du få svar på, når Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen inviterer til dialogmøde i København d. 28. februar 2023. Tilmeld dig nu.

Den 1. januar 2023 trådte ændringerne af udbudslovens § 138 i kraft. Det betyder blandt andet at offentlige ordregivere fremover har pligt til at indhente en vejledende udtalelse i udbudsprocedurer, hvor en udelukket virksomhed ønsker at dokumentere sin pålidelighed.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen inviterer til dialogmøde om de nye regler, hvor du vil få mulighed for at få en gennemgang af, hvad ændringerne betyder i praksis for dig i dit arbejde med pålidelighedsvurderinger, indhentning af en vejledende udtalelse eller dokumentation af pålidelighed.

På dialogmødet vil styrelsen også præsentere den mere omfattende vejledning i vurdering af pålidelighed, som forventes offentliggjort i januar 2023.


Dialogmødet finder sted:

28. februar kl. 9.00 - 11.00, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby

Målgruppen er offentlige ordregivere, virksomheder, leverandører, rådgivere og andre interesserede. Arrangementet er gratis, dog er tilmelding nødvendig.

Tilmelding senest d. 20. februar via nedenstående formular. Bemærk, der er et begrænset antal pladser, og vi lukker for tilmelding, når der er fuldt booket.