Offentlig konkurrence 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har bl.a. til opgave at udføre lovforberedende arbejde på det udbudsretlige område. Det er et vigtigt led i styrelsens arbejde at sikre danske fingeraftryk på fremtidens udbudsregler, herunder at sikre klare regler og fleksible udbudsprocesser. Styrelsen udarbejder desuden løbende analyser af konkurrence om de offentlige opgaver.

NYHEDER

Kom til dialogmøder om evalueringsmetoder

07. marts 2018

Hvordan får du effektivt evalueret tilbud i forbindelse med et udbud? Kom til dialogmøde og få en gennemgang af udbudsreglerne og se eksempler på, hvordan du anvender prismodeller i praksis. Hør også, hvordan evaluering foregår i to af landets store kommuner: København og Odense. Dialogmøderne afholdes i København den 22. marts og i Odense den 24. april 2018.

Ny vejledning om evaluering af tilbud på offentlige udbud

01. marts 2018

Hvilken metode skal du bruge til at finde den rette vinder af dit udbud? Der kan være mange overvejelser, når ordregivere skal vurdere, hvordan en evalueringsmodel skal skrues sammen, så den virker efter hensigten. Ny vejledning fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen gennemgår seks forskellige evalueringsmodeller.

Søg nemmere efter certifikater til udbud i eCertis

28. februar 2018

Nu er det blevet nemmere at bruge eCertis - EU-Kommissionens online informationssystem. Systemet er blevet udviklet med et dansk interface og udvidede søgemuligheder.

Rettelse til vejledningen Dialog før og under udbudsprocessen

28. februar 2018

Vejledningen Dialog før og under udbudsprocessen, udsendt i januar 2018, har vist sig at indeholde en fejl. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har nu rettet fejlen og opdateret vejledningen.

VEJLEDNINGER & ANALYSER

Se oversigten med udgivelser fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen om udbudsloven og offentlig konkurrence.