Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Etablering af joint venturet Nagel Liller A/S

22. december 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 6. december 2016 en forenklet anmeldelse af en fusion mellem Nagel Danmark A/S, Liller Trans A/S og KK Logistic A/S.

Nykredit-tilsagn forlænges med op til seks måneder

21. december 2016

Nykredit har anmodet Konkurrencerådet om at revurdere det tilsagn om loft på bidragssatser, som koncernen gav ved fusionen med Totalkredit i 2003. Indtil en afgørelse foreligger, har Konkurrencerådet forlænget Nykredits midlertidige tilsagn - dog makismalt med seks måneder.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Bunzl Holding Danmark A/S’ erhvervelse af enekontrol med Sæbe Compagniet ApS

15. december 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 1. december 2016 en forenklet anmeldelse af en fusion mellem Bunzl Holding Danmark A/S og Sæbe Compagniet ApS.

Koordinering af abonnementspriser for service på naturgasfyr

30. november 2016

Abonnementsordninger på service af naturgasfyr i Hovedstadsområdet og Midt- og Nordjylland har været udsat for en ulovlig prisaftale. HMN Naturgas, Gastech-Energi, Kiertner og brancheorganisationen DEBRA har overtrådt konkurrencereglerne.

Godkendelse af Assa Abloy Entrance Systems Denmark A/S’ erhvervelse af Nassau Door A/S

23. november 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 19. oktober 2016 en almindelig anmeldelse af Assa Abloy Entrance Systems Denmark A/S’ erhvervelse af enekontrol med Nassau Door A/S.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af DOVISTA A/S’ erhvervelse af Krone Holding ApS samt Krone Vinduer A/S

08. november 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 25. oktober 2016 en almindelig anmeldelse af DOVISTA A/S’ erhvervelse af 100 % af ejerandelene i Krone Holding ApS samt Krone Vinduer A/S.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Danish Agro Machinery Holding A/S’ erhvervelse af LMB Danmark A/S

07. oktober 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 26. september 2016 en forenklet anmeldelse af en fusion mellem Danish Agro Machinery Holding A/S og LMB Danmark A/S.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Sport 24 A/S’s erhvervelse af Stadium Danmark A/S

29. september 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 19. september 2016 en forenklet anmeldelse af Sport 24 A/S’s erhvervelse af enekontrol over Stadium Danmark A/S.

Horestas Videnbank

28. september 2016

Brancheforeningen Horestas planer om at udvikle sin videnbank, hvor medlemmer blandt andet kan købe gennemsnitstal for udvalgte grupper af konkurrenter i hotelbranchen, begrænser ikke konkurrencen. Det har Konkurrencerådet afgjort i dag.

Godkendelse af Axcel IV's erhvervelse af Lessor Group

19. september 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 2. juni 2016 en almindelig anmeldelse af fusionen mellem Axcel IV og Lessor Group.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Kolding Biler A/S’ erhvervelse af Semler Retail A/S’ forretning i Esbjerg

16. september 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 1. september 2016 en forenklet anmeldelse af en fusion mellem Kolding Biler A/S og Semler Retail A/S forretning i Esbjerg.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Semler Agro A/S’ erhvervelse af enekontrol med Midtjysk Maskincenter A/S

19. august 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 16. august 2016 en forenklet anmeldelse af fusion mellem Semler Agro A/S og Midtjysk Maskincenter A/S.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Verdo A/S’ overtagelse af Industrivarme A/S

17. august 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 15. august 2016 en forenklet anmeldelse af Verdo A/S’ overtagelse af Industrivarme A/S.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Anden A/S´ akkvisition af Kjærgaarden Auto A/S

15. august 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 5. august 2016 en forenklet anmeldelse af en fusion mellem Anden A/S´ som ejer Andersen biler A/S og Kjærgaarden Auto A/S.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af DS Smith Packaging Denmark A/S’ erhvervelse af enekontrol med Deku-Pack ApS

12. august 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 2. august 2016 en almindelig anmeldelse af en fusion om DS Smith Packaging Denmark A/S’ erhvervelse af enekontrol med Deku-Pack ApS.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Region Syddanmarks erhvervelse af Bios Ambulance Services A/S under konkurs

12. august 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 10. august 2016 en forenklet anmeldelse af en fusion mellem Region Syddanmark og Bios Ambulance Services Danmark A/S under konkurs.

Godkendelse af FoodService Danmark A/S’ overtagelse af CH Interfrugt A/S og Grøn Fokus 2011 ApS

02. august 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 20. juni 2016 en almindelig anmeldelse af FoodService Danmark A/S’ (”FSD”) overtagelse igennem Selskabet Føniks af 22/12/15 (”Føniks”) af CH Interfrugt A/S (”Interfrugt”) og Grøn Fokus 2011 ApS (”Grøn Fokus”) (samlet ”parterne”).

Godkendelse af Elkjøp Nordic AS’ erhvervelse af enekontrol med visse aktiver i F-Group A/S

13. juli 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 9. juni 2016 en anmeldelse af Elkjøp Nordic AS’ (”Elkjøp”) erhvervelse af enekontrol med visse aktiver i F-Group A/S.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Isobar Nordics A/S’ erhvervelse af enekontrol med Magnetix A/S

08. juli 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 16. juni 2016 en forenklet anmeldelse af en fusion mellem Isobar Nordics A/S og Magnetix A/S.

Agri-Norcold A/S’ erhvervelse af Bring Frigo A/S’ frysehusaktiviteter

07. juli 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 7. juni 2016 en almindelig anmeldelse af Agri-Norcold A/S’ erhvervelse af frysehusaktiviteter fra Bring Frigo A/S.

Godkendelse af KMD A/S’ erhvervelse af Edlund A/S

05. juli 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 13. maj 2016 en almindelig anmeldelse af fusionen mellem KMD A/S og Edlund A/S.

Godkendelse på baggrund på baggrund af forenklet sagsbehandling af Inwido Denmark A/S’ erhvervelse af Outrup Vinduer & Døre A/S

04. juli 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 22. juni 2016 en almindelig anmeldelse af Inwido Denmark A/S’ erhvervelse af Outrup Vinduer & Døre A/S.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af PFA Pensions erhvervelse af Bankpension

01. juli 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 30. juni 2016 en almindelig anmeldelse af en fusion mellem PFA Pension, Forsikringsaktieselskab (PFA) og Bankpension – pensionskasse for finansansatte (Bankpension).

Godkendelse af fusion af EnergiMidt Holding a.m.b.a. og HEF Himmerlands Elforsyning a.m.b.a.

24. juni 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 30. maj 2016 en almindelig anmeldelse af en fusion mellem EnergiMidt Holding a.m.b.a. og HEF Himmerlands Elforsyning a.m.b.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af etablering af joint venturet Vezet Convenience Nordic AB

15. juni 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 2. juni 2016 en forenklet anmeldelse af Total Produce Nordic AB og G. Kramer & Zonen Beheer B.V.’s erhvervelse af fælles kontrol med selskaberne Vidinge Grönt AB, Norrvidinge Boställe AB og Sintum Fastigheter AB gennem det nyoprettede joint venture Vezet Convenience Nordic AB.

Begrænsninger af rabatter i biografer

25. maj 2016

Konkurrencerådet har påbudt brancheforeningerne ”Foreningen af Filmudlejere i Danmark” og ”Danske Biografer” at ophæve aftaler om, at biograferne skal have tilladelse fra filmudlejerne eller deres brancheforening til at give rabatter.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af HeidelbergCement AG’s erhvervelse af enekontrol med Mibau Holding GmbH

20. maj 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 4. maj 2016 en forenklet anmeldelse af en fusion mellem HeidelbergCement AG og MibauHolding GmbH.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af CataCap I K/S' erhvervelse af enekontrol over CASA A/S

20. maj 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 4. maj 2016 en forenklet anmeldelse af en fusion mellem CataCap I K/S og CASA A/S.

Godkendelse af fusion mellem Syd Energi a.m.b.a. og Nyfors a.m.b.a.

12. maj 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 4. april 2016 en almindelig anmeldelse af en fusion mellem Syd Energi a.m.b.a. og Nyfors a.m.b.a.

Godkendelse af Viking Malt Oy’s erhvervelse af Danish Malting Group A/S

06. maj 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 24. februar 2016 en anmeldelse af Viking Malt Oy’s erhvervelse af Danish Malting Group A/S.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Fritz H. Schurs erhvervelse af enekontrol over Brd. Klee A/S

21. april 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 8. april 2016 en forenklet anmeldelse af en fusion mellem FS 14 ApS, ejet af Fritz H. Schur, og Brd. Klee A/S.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af COWI A/S’ erhvervelse af enekontrol over Bascon A/S

14. april 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 18. marts 2016 en almindelig anmeldelse af en fusion mellem COWI A/S og Bascon A/S.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af International Business Machines Corporation’s erhvervelse af Truven Holding Corp.

04. april 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 23. marts 2016 en forenklet anmeldelse af en fusion mellem International Business Machines Corporation’s ("IBM") og Truven Holding Corp., der kontrollerer Truven Health Analytics, Inc.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af investeringsforenigen Ratos AB's erhvervelse af Airteam A/S

29. marts 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 11. marts 2016 en forenklet anmeldelse af en fusion mellem AT BidCo ApS (et Datterselskab i investeringsforenigen Ratos AB) og Airteam A/S.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af G.S.V. Materieludlejning A/S’ erhvervelse af 100 % af kapitalandelene i Bramsnæs Entreprenørmaskiner ApS og A. Linnet og Sønner A/S

18. marts 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 29. februar 2016 en almindelig anmeldelse af en fusion mellem G.S.V. Materieludlejning A/S, Bramsnæs Entreprenørmaskiner ApS og A. Linnet og Sønner A/S.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Aktieselskabet Schouw & Co’s erhvervelse af GPV International A/S

11. marts 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 29. februar 2016 en forenklet anmeldelse af Aktieselskabet Schouw & Co’s erhvervelse af enekontrol over GPV International A/S.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Ineko Group AB’ erhvervelse af enekontrol over Brand Factory Group AB

04. marts 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 15. februar 2016 en forenklet anmeldelse af Ineko Group AB’ erhvervelse af enekontrol over Brand Factory Group AB.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Orkla Foods Danmark A/S’ erhvervelse af enekontrol med O.Kavli A/S

23. februar 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 8. februar 2016 en almindelig anmeldelse af Orkla Foods Danmark A/S’ erhvervelse af O.Kavli A/S.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Rotavonni ApS’ erhvervelse af enekontrol over TCM Group A/S

11. februar 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 27. januar 2016 en forenklet anmeldelse af Rotavonni ApS’ erhvervelse af enekontrol over TCM Group A/S.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Maj Invest Equity 4 K/S' erhvervelse af enekontrol med Vega Sea A/S

26. januar 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 8. januar 2016 en forenklet anmeldelse af fusionen mellem Maj Invest Equity 4 K/S (”MIE 4”) og Vega Sea A/S (”Vega Sea”).

Godkendelse af J.S. Reklame, Århus ApS’ erhvervelse af Actona Company A/S

22. januar 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 28. august 2015 en almindelig anmeldelse af J.S. Reklame, Århus ApS’ erhvervelse af Actona Company A/S (”Actona”), jf. konkurrencelovens § 12 b. Efter modtagelse af supplerende oplysninger, blev anmeldelsen erklæret fuldstændig med virkning fra den 16. september 2015. 

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af FSN Capital IV Limited Partnership’s erhvervelse af enekontrol over Netcompany A/S

08. januar 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 6. januar 2016 en forenklet anmeldelse af en fusion mellem FSN Capital IV Limited Partnership og Netcompany A/S.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Per Aarsleff A/S’ erhvervelse af Hansson & Knudsen A/S

07. januar 2016

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 22. december 2015 en almindelig anmeldelse af en fusion, hvorved Per Aarsleff A/S erhverver Hansson & Knudsen A/S.