NYHEDER

Ny udgave af ESPD og ny vejledning fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

03. marts 2017

EU-Kommissionen har den 1. marts 2017 opdateret den elektroniske udgave af det Fælles europæiske udbudsdokument - ESPD. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen følger trop og udgiver i dag en ny og opdateret vejledning, der i ord og billeder giver en praktisk gennemgang af, hvordan du opretter og udfylder et ESPD.

Dialogmøder om ESPD i København og Århus

10. februar 2017

Kom til dialogmøde i København eller Århus og hør Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen gennemgå, hvordan du opretter og udfylder et ESPD i forbindelse med et udbud. Arrangementerne foregår den 15. og 21. marts. Deltagelse er gratis.

Serviceattesten er som udgangspunkt tilstrækkelig dokumentation

30. januar 2017

Ordregivere kan vælge at kræve serviceattesten som dokumentation for, at danske virksomheder ikke er omfattet af udelukkelsesgrundene i udbudsloven - også selvom der er udenlandske medlemmer af ledelsen. Det vurderer Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Klagenævnet for Udbud præciserer krav til underretning af tilbudsgivere

10. januar 2017

Tilbudsgivere, der har afgivet et uantageligt tilbud, skal informeres om, hvem der har vundet kontrakten som dokumentation for, hvornår standstill-perioden begynder. Det præciserer Klagenævnet for Udbud i en ny kendelse.

VEJLEDNINGER

Se oversigt med seneste vejledninger og udgivelser fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen om offentlig konkurrence og udbudsloven.