Offentlig konkurrence

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen bidrager til at fremme konkurrencen om de offentlige opgaver. Det gør vi gennem analyser, vejledning og information.

NYHEDER

Ny vejledning om skattemæssige forhold i offentlige udbud

21. juni 2017

Ny vejledning fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen gør det klart, hvordan der kan stilles krav om skattemæssige forhold i forbindelse med udbud, og hvor grænserne går inden for EU’s udbudsregler.

Hvad er prisen? Konference om transaktionsomkostninger ved offentlige udbud

06. juni 2017

Center for forskning i offentlig-privat samspil (COPS) og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen inviterer til konference i DGI-byen den 28. august 2017. Få indblik i den seneste viden om private virksomheders transaktionsomkostninger ved tilbudsafgivning på offentlige udbud. Hør offentlige ordregivere og virksomheder give hver deres bud på, hvordan effektive udbud kan få transaktionsomkostningerne ned. Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Ny udgave af ESPD og ny vejledning fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

03. marts 2017

EU-Kommissionen har den 1. marts 2017 opdateret den elektroniske udgave af det Fælles europæiske udbudsdokument - ESPD. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen følger trop og udgiver i dag en ny og opdateret vejledning, der i ord og billeder giver en praktisk gennemgang af, hvordan du opretter og udfylder et ESPD.

Dialogmøder om ESPD i København og Århus

10. februar 2017

Kom til dialogmøde i København eller Århus og hør Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen gennemgå, hvordan du opretter og udfylder et ESPD i forbindelse med et udbud. Arrangementerne foregår den 15. og 21. marts. Deltagelse er gratis.

VEJLEDNINGER

Se oversigt med seneste vejledninger og udgivelser fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen om offentlig konkurrence og udbudsloven.