Realkreditanalysen er ikke afsluttet

22. maj 2017

Konkurrencerådets analyse af konkurrencen på realkreditmarkedet er ikke afsluttet. Der foreligger et fortroligt udkast til analysen, som Inside Business har skrevet om.

19. maj 2017

Undgå overraskelser ved feriebooking på nettet

18. maj 2017

Sommerferien nærmer sig. Flere og flere forbrugere bestiller deres ferie via nettet. Forbruger Europa netværket lancerer derfor rapporten "Feriebooking på nettet: Er startprisen den endelige pris?"

Udkast til almindelig anmeldelse af Visma Danmark Holding A/S’ erhvervelse af enekontrol over Bluegarden Holding A/S

15. maj 2017

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget et udkast til almindelig anmeldelse af Visma Danmark Holding A/S’ erhvervelse af enekontrol over Team Siri Holding ApS.

Forenklet anmeldelse vedrørende etableringen af et selvstændigt fungerende joint venture mellem Schlumberger Limited og Weatherford International plc.

10. maj 2017

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget et udkast til anmeldelse vedrørende etableringen af et selvstændigt fungerende joint venture mellem Schlumberger Limited og Weatherford International plc gennem deres respektive datterselskaber.

De nordiske forbrugerombudsmænd understreger vigtigheden af at beskytte forbrugerne i den digitale verden

10. maj 2017

Forbrugerombudsmændene fra Finland, Danmark, Norge og Sverige understreger behovet for effektiv håndhævelse af forbrugernes rettigheder i den digitale verden. De nordiske forbrugerombudsmænd mødtes i Helsinki den 4.-5. maj for at udveksle erfaringer og diskutere forbrugerbeskyttelsen i lyset af den digitale udvikling.

Dyre feriefiduser rammer danskere på De Kanariske Øer

09. maj 2017

Udspekulerede kontrakter gør det svært for forbrugere at slippe ud af dyre aftaler med rejseklubber på de Kanariske Øer.

Forbrugere kan mindske problemer på miniferien

09. maj 2017

Det er forår, og mange danskere bruger de ekstra fridage på en miniferie i udlandet. Faktisk tager hver femte af os årligt på storbyferie. For enkelte kan turen dog ende i flykaos eller hotelværelser uden udsigt. Ofte kan forbrugerne undgå at ende i en egentlig klagesag ved at sætte sig en smule ind i deres rettigheder.

Forenklet anmeldelse af Tymphany Group’s erhvervelse af enekontrol over Bang & Olufsen s.r.o.

09. maj 2017

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget en anmeldelse af Tymphany Acoustic Technology HK Limiteds (”Tymphany Acoustic”) erhvervelse af enekontrol over Bang & Olufsen s.r.o.