Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af BWB Partners I K/S’ erhvervelse af enekontrol over Holmris A/S med tilhørende datterselskaber

23. juni 2017

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 16. juni 2017 en forenklet anmeldelse af en fusion mellem BWB Partners I K/S og Holmris A/S med tilhørende datterselskaber.

Emojis gjorde ferien til en dyr fornøjelse

23. juni 2017

En forbruger skal betale for 430 SMS’er sendt hjem fra Vietnam, selvom forbrugeren mente, at hun kun havde sendt omkring 20. Forklaringen er brugen af emojis, hvor blot en enkelt kan fylde mange tegn og dermed mange SMS’er. Forbrugeren tabte sin sag ved Teleankenævnet.

Ny vejledning om skattemæssige forhold i offentlige udbud

21. juni 2017

Ny vejledning fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen gør det klart, hvordan der kan stilles krav om skattemæssige forhold i forbindelse med udbud, og hvor grænserne går inden for EU’s udbudsregler.

Sag om ansvar ved flykonkurs på Firmatjek

21. juni 2017

En sag om et rejsebureaus ansvar ved flykonkurs er blandt de 10 sager på juni måneds Firmatjek, der også byder på en utæt haveiglo og en ballonflyvning, der aldrig blev udført. Firmatjek er Nævnenes Hus’ liste med virksomheder, der ikke efterlever Forbrugerklagenævnets afgørelser.

Forenklet anmeldelse af OptiGroup Holding ABs erhvervelse af enekontrol over Stadsing A/S

20. juni 2017

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget et udkast til forenklet anmeldelse af OptiGroup Holding ABs (”OptiGroup”) erhvervelse af enekontrol over Stadsing A/S (”Stadsing”).

Konkurrencerådets realkreditanalyse kommer 18. august

19. juni 2017

Konkurrencerådets analyse af konkurrencen på realkreditmarkedet bliver offentliggjort 18. august 2017.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Nellemann Holding A/S’ erhvervelse af enekontrol over Svenningsens Maskinforretning A/S

19. juni 2017

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 12. juni 2017 en forenklet anmeldelse af en fusion mellem Nellemann Holding A/S og Svenningsens Maskinforretning A/S.

Ofte kan koeb af ferieoplevelser ikke fortrydes

16. juni 2017

Danskerne bruger i snit flere tusinde kroner om året på rejser, hotelophold og kultur og underholdning, og handlen foregår i stigende grad på nettet. Forbrugerne bør være ekstra opmærksomme på at tjekke priser og vilkår, for i modsætning til andre netkøb er der ikke fortrydelsesret på flyrejser, koncertbilletter og hotelophold.