Konkurrenceforhold

I Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opsporer og griber vi ind over for overtrædelser af konkurrenceloven - herunder karteller. Vi godkender større fusioner og udarbejder analyser af markedsforholdene med henblik på at skabe mere velfungerende markeder.

Karteller

Hvad er et kartel, hvad er straffen og hvordan kan man slippe for straf? Se også hvad du kan gøre, hvis du har mistanke om et kartel.

Fusionskontrol

Find information om fusionsreglerne og hvordan du anmelder en fusion.

Kontakt os

Find en medarbejder i et konkurrencecenter ved at vælge det relevante område.

Nyheder

Pressemøde om Konkurrencerådets realkreditanalyse

16. august 2017

Konkurrencerådets formand, Christian Schultz, inviterer til pressemøde om Konkurrencerådets analyse af konkurrencen på markedet for realkreditlån til privatkunder.

Konkurrencerådet griber ind i Imerco/Inspiration-fusion

16. august 2017

Konkurrencerådet har godkendt fusionen mellem Imerco og Inspiration, efter at parterne har afgivet tilsagn. Tilsagnene indebærer, at Imerco alene overtager godt halvdelen af Inspirations butikker, og at den hidtidige ejer af Inspiration forpligter sig til at drive de resterende butikker videre samt investere yderligere i en ny og levedygtig kæde.

Forenklet anmeldelse af Centrica plc’s erhvervelse af enekontrol over Bayerngas Norge AS

15. august 2017

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget et udkast til en forenklet anmeldelse af Centrica plc’s erhvervelse af enekontrol over Bayerngas Norge AS.

VVS-firma får millionbøde for karteldeltagelse

15. august 2017

Fredensborg VVS-Teknik A/S har betalt en bøde på én million kroner for at have koordineret tilbud med en konkurrent på fem byggeprojekter. Bødens størrelse er nedsat på grund af særlige forhold.

Pressekontakt

Kontakt presseafdelingen på telefon 41 71 50 98.