Konkurrenceforhold

I Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opsporer og griber vi ind over for overtrædelser af konkurrenceloven - herunder karteller. Vi godkender større fusioner og udarbejder analyser af markedsforholdene med henblik på at skabe mere velfungerende markeder.

Karteller

Hvad er et kartel, hvad er straffen og hvordan kan man slippe for straf? Se også hvad du kan gøre, hvis du har mistanke om et kartel.

Fusionskontrol

Find information om fusionsreglerne og hvordan du anmelder en fusion.

Kontakt os

Find en medarbejder i et konkurrencecenter ved at vælge det relevante område.

Nyheder

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af BWB Partners I K/S’ erhvervelse af enekontrol over Holmris A/S med tilhørende datterselskaber

23. juni 2017

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 16. juni 2017 en forenklet anmeldelse af en fusion mellem BWB Partners I K/S og Holmris A/S med tilhørende datterselskaber.

Forenklet anmeldelse af OptiGroup Holding ABs erhvervelse af enekontrol over Stadsing A/S

20. juni 2017

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget et udkast til forenklet anmeldelse af OptiGroup Holding ABs (”OptiGroup”) erhvervelse af enekontrol over Stadsing A/S (”Stadsing”).

Konkurrencerådets realkreditanalyse kommer 18. august

19. juni 2017

Konkurrencerådets analyse af konkurrencen på realkreditmarkedet bliver offentliggjort 18. august 2017.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Nellemann Holding A/S’ erhvervelse af enekontrol over Svenningsens Maskinforretning A/S

19. juni 2017

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 12. juni 2017 en forenklet anmeldelse af en fusion mellem Nellemann Holding A/S og Svenningsens Maskinforretning A/S.

Pressekontakt

Kontakt presseafdelingen på telefon 41 71 50 98.