Gå til resume Gå til indhold
 

Høring om vejledningen ”Informationsaktiviteter i brancheforeninger”

Er din branche blevet hørt?

Vejledning til erhvervslivet omkring ”Informationsaktiviteter i brancheforeninger” nærmer sig udgivelse. Men inden 1. september kan din brancheforening nå at sende bemærkninger.

Find afgørelse

Alle afgørelser
huset

Profilbrochure

2. juni 2014

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen arbejder målrettet for at styrke konkurrencen og skabe høj forbrugervelfærd. Vi håndhæver blandt andet konkurrenceloven og forbrugerbeskyttelsesreglerne, og vi informerer og vejleder virksomheder og forbrugere.

Nyheder

 • Nogle priser blev oppe efter fedtafgiften forsvandt

  Pressemeddelelse

  26. juni 2014

  Generelt har perioden med fedtafgift ikke ført til højere forbrugerpriser, efter afgiften blev fjernet. Det gælder dog ikke gruppen af smørbare produkter, som kun er udsat for svag konkurrence. Det fremgår af en analyse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

 • Konkurrencerådet stopper ulovlige prisaftaler om malkerobotter

  Pressemeddelelse

  25. juni 2014

  Lely Scandinavia og fire danske Lely franchise-tagere har handlet i strid med konkurrenceloven ved at dele markeder og koordinere priser på malkerobotter. Det har Konkurrencerådet afgjort i dag.

Se alle nyheder
 

Kontakt

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Telefon: 4171 5000

Mandag - torsdag kl. 9.00 - 16.00

fredag 9.00 - 15.00


Fax: 41715100

Mail: kfst@kfst.dk

CVR: 10294819

EAN: 5798000018006

tip

Har du et tip?

Vi har brug for hjælp til at afsløre karteller og andre overtrædelser af konkurrenceloven. Derfor vil vi gerne høre fra dig, hvis du opdager eller hører om mulige brud på konkurrencereglerne.


Afgørende beviser kan let bortskaffes. Derfor er det vigtigt for os, hvis du kan skaffe dokumentation i form af for eksempel emails eller skriftlige aftaler.


Kontakt os her

Forbrugerhotlinen

Du kan få vejledning om dine rettigheder som forbruger og erhvervsdrivende i forbindelse med køb og salg af varer og tjenesteydelser.