Gå til resume Gå til indhold
 

Det store byggekartel

krankrog

Find afgørelse

Alle afgørelser
huset

Synspunkter

Når konkurrenter mødes

26. november 2014
Ved du, hvad du må – og ikke må – tale med dine konkurrenter om, når I mødes i brancheforeningen? Risikoen for at overtræde konkurrenceloven kan være stor, når du mødes med dine konkurrenter.
Se flere synspunkter

Nyheder

 • Medicinalgrossister har brudt konkurrenceloven

  Pressemeddelelse

  26. november 2014

  Konkurrencerådet har påbudt Danmarks to største medicinalgrossister, Nomeco A/S og Tjellesen Max Jenne A/S, at ophøre med at koordinere gebyrer og andre forretningsbetingelser.

 • Tre nye bøder i det store byggekartel

  Pressemeddelelse

  12. november 2014

  Yderligere tre virksomheder, der er sigtet i sagen om ”Det store byggekartel”, har accepteret at betale deres bøder. Dermed har fem virksomheder indtil nu betalt bøder for sammenlagt 13,9 millioner kroner i sagen.

 • Historisk høj bøde i kartelsag

  Pressemeddelelse

  03. november 2014

  Entreprenørvirksomheden Elindco Byggefirma A/S har vedtaget en bøde på 10 mio. kroner for ulovligt at aftale priser på både private og offentlige byggerier. Det er den største bøde, der nogensinde har ramt en virksomhed i en dansk kartelsag.

 • Frisørkæde får påbud for aftalte priser

  Pressemeddelelse

  03. november 2014

  Frisørkæden Stender har modtaget et påbud fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen om at ophøre med at bestemme mindstepriser for selvstændige indehavere af saloner, der er franchisetagere i Stender-kæden.

Se alle nyheder