Gå til resume Gå til indhold
 

Find afgørelse

Alle afgørelser
Agnete Gersing

Synspunkter

Et ønske om det umulige

30. september 2014
Nykredit har varslet prisstigninger på boliglån for en stor gruppe kunder. Priserne for kursskæring hæves til konkurrenternes niveau. I juni afgjorde Højesteret, at Nykredit ikke måtte hæve prisen på samme kunders boliglån gennem bidragssatser, fordi Nykredit er forpligtet af et såkaldt tilsagn. Nykredit gav tilsagnet til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i 2003 for at få godkendt en fusion med Totalkredit.
Se flere synspunkter

Nyheder

 • Nye krav om effektiviseringer i vandsektoren

  Pressemeddelelse

  23. oktober 2014

  Forsyningssekretariatet stiller krav om, at landets 331 største vand-selskaber effektiviserer deres drift med i alt 199 millioner kroner næste år.

 • Få kommuner byder på egne opgaver

  Pressemeddelelse

  23. oktober 2014

  Kun få kommuner og offentlige myndigheder byder selv på opgaver, de har sendt i udbud. Det viser ”Analyse af omfanget af og erfaringer med kontrolbud”, som Rådet for Offentlig-Privat Samarbejde offentliggør i dag.

 • Konkurrenceankenævnet: Brancheforeningen CAD brød konkurrenceloven

  Pressemeddelelse

  22. oktober 2014

  Centralforeningen af Autoreparatører i Danmark (CAD) har overtrådt forbuddet mod konkurrencebegrænsende aftaler. Det fastslår Konkurrenceankenævnet, som dermed stadfæster Konkurrencerådets afgørelse fra marts 2014.

 • Streaming udfordrer tv-pakkerne

  Pressemeddelelse

  22. oktober 2014

  Danskerne er vilde med streaming, som gør indhug i den traditionelle tv-tid. Over 90 procent betaler for flere kanaler, end de bruger. Kun få vælger dem fra. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen lancerer i dag et tema på den offentlige forbrugerportal, forbrug.dk, som kan give bedre styr på tv-udgiften.

Se alle nyheder